-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juggler777
újonc
Köszi az eddigi segítséget mindenkinek.
Este rákötöttem egy videomagnót. Koax a videoba, scarttal a tv-hez kötve megvannak a csatornák, viszont nem mondanám, hogy nagyon tiszták lennének.
Megnéztem a kábel TV szolgáltatót és nálunk (Tázlár Cityanalóg van azok alapján, amit írtatok (S4, S5, S6... időjárás is zavaró tényező, ha esik, köd van, fúj a szél...).
Akkor következő lépés lenne, hogy DVB-t tunerrel is kipróbáljam ha jól gondolom. -
Juggler777
újonc
A szolgáltatóm nem a Digi a viták elkerülése végett.
Hanem ők:http://www.dunaktv.hu/
Este kipróbálom a videomagnót és meglátjuk mi lesz, ha nem jó, akkor szerzek DVB-T tunert és azzal is kipróbálom.
Üdv
-
Juggler777
újonc
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. TV témában nem vagyok otthon, úgyhogy lehet hülyeséget kérdezek, de nem vagyok tisztában pár dologgal. Vásároltunk egy Philips 47PFL7603D LCD televíziót használtan.
Ahol lakunk, ott kábel TV van, ami egy hagyományos (koax??) kábelen jön, a lakásban semmi beltéri nincs, csak bedugjuk az antenna bemenetbe, automata keresés és megtalálja a csatornákat, minden rendben, nézhetem a meccset.
Ennél a tv-nél viszont automata keresésnél semmit nem talál, láttam valahol, hogy Finnországot kell beállítani és úgy keresni és akkor jó lesz. Próbáltam így is, így már a keresésnél meg is jelenik, hogy "talált digitális csatornák száma", "talált analóg csatornák száma" de egy kevés keresés után kilép és mintha kikapcsolna a tv.
Egy ismerős mondta, hogy biztos a digitális jelet nem ismeri fel a tv és kell egy beltéri átalakító, de ahogy utána olvastam, feltételezem, hogy nálunk a kábel tv analóg lehet, nem digitális, ha ilyen kábelen jön be (vagy nem számít a kábel?)? A TV pedig nem ismeri fel ezt? Vagy hülyeséget gondolok?DVD-t csatlakoztattam, az szépen működik, gyönyörű képe van.
Köszi a válaszokat!
Zs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Anime filmek és sorozatok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Synology NAS
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest