-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
taboros
tag
válasz
sinci01 #6906 üzenetére
Hali,
most nem vagyok otthon, de nekem volt letöltve egy aránylag friss Channel Editor. Ha nem töröltem ki, akkor el tudom küldeni.
A probléma az, hogy nem minden Philips modellel működik. Pl. nekem 4xxx-es van, azzal nem megy. SZVSZ a 3xxx-esekkel sem, csak a 6xxx-sel, vagy felette. Pontosan már nem emlékszem. Más a csatorna lista szerkezete és formátuma.
Ezeken a típusokon is megy a leírt USB-s lementés: Beállítás->TV beállítás->Általános beállítás->Csatornalista másolása. De az arra van, hogy szerkesztés nélkül átmásoljad, pl. ha javítják a TV-t vagy egy boltban, ahol sok van, ill. cserélődnek, ne kelljen "kézzel" beállítgatni mindegyiken. De gyakorlatban nem szerkeszthető, és nem találtam egy "okos" leírást egy fórumon sem.
Amit találtam az USB-n az a következő:
data.db (SQLite fájl)
db.info (üres fájl)
Repair (mappa) benne:
- TPM1013E_CHTB_Identifier.txt (Time stamp)
- CM_TPM1013E_LA_CK.BIN
- CM_TPM1013E_LA_CK.xmlA csatorna kiosztás az XML-ben van, relatív egyszerű szerkeszteni (Excel és Notepad++) Én próbáltam magam okos lenni, átírtam az XML-t de lásd 6891-es poszt, boot loopba sikerült vinni a TV-t.... V.sz. van ott még némi trükk, vagy a BIN fájlban vagy máshol. Pedig még a txt-ben is átírtam a dátumot és minden fájlét azonossá tettem.
Most szervizben van a TV és nem fogom még1x megpróbálni, hacsak valahol nem találok egy sikeresen tesztelt leírást.
-
taboros
tag
Hali,
rákerestem, de nem találok ilyen bejegyzést, ezért segítségeteket kérem. A TV 4309/12. Az történt, hogy a csatornasorrendet akartam átrendezni, az XML file átírásával. Sok próbálkozás volt, mindig kiírta a "Másolás TV-re" után hogy "Sikertelen". Végre eljutottam oda, hogy azt írta ki "Folyamatban", de pár mp után után boot loop-ba került, azaz: elsötétül, majd megjelenik a PHILIPS logó pár mp-re, majd megint elsötétül, stb. Áramtalanítás nem segít, távirányítóra nem reagál.
Ki lehet valahogy kényszeríteni egy hard reset-et, vagy gyári beállítás állapotot úgy, hogy áram alá helyezés közben vmelyik gombot vagy gomb kombinációt nyomva tartom? Vagy szerviz? Még elég új, garis.
Köszi előre is.
-
taboros
tag
Hali,
Pár napja van egy 32pfl4258h/12 TV-m
Letöltöttem a Philips Channel Editor v3.4.9-t. De ez nem kezeli a TV-m által exportált csatorna listát. Google barátommal nem találtunk utalást arra, hogy mivel lehet szerkeszteni. Pedig egy sima XML file, bár van egy BIN is.
Valaki tud esetleg segíteni? Akár egy URL-lel?
-
taboros
tag
válasz
Angel2014 #6652 üzenetére
A philips.hu szerint:
"Vezeték nélküli csatlakozások: Vezeték nélküli LAN-ra felkészítve"
Tehát külön kell megvenni, alapból csak vezetékes LAN van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest