Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
bksgbr
tag
Nos felhívtam a pesti szervizt, elmeséltem történetem, majd kért egy nevet, hogy utánanéz. Meg is találta, kérdezte, hogy ugyanaz-e a hiba, mondtam igen. Szerinte nem érdemes újabb javítást végezni rajta, hanem cserekészüléket javasolt. Azt javasolta, hogy vigyem vissza az üzletbe és ne javítást kérjek, hanem hivatkozzak a szervizre és kérjek cserét. Kérdeztem, hogy ez is 1,5 hónapig fog-e tartani, mire azt mondta, hogy ez nem, mert ők megkapják a futártól rögtön küldik a Philipsnek és cserekészüléket küldenek. (Sajnos szállítást nem ajánlott fel.)
Vissza is vittük a Euro...csba, fel is vették a jegyzőkönyvet, hivatkoztam a szervizre, így is vette fel a jegyzőkönyvet, hogy én cserekészüléket kérek. Közölték, hogy majd értesítenek a megadott telefonszámon. Remélem 1,5 (vagy több) hónap múlva...
Szóval egyelőre itt tart a történet, aztán kíváncsian várom a kifejletet.
Köszönöm az eddigi tanácsokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest