- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Canon EOS DSLR topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhonin
senior tag
Huhh mennyi segítség. Köszönöm mindenkinek...
dh66e:
Igazából nem tudom elképzelni, hogy mennyiben rosszabb a philips médialejátszó képessége. Mennyivel tud többet egy Samsung médialejátszás terén?
Egyedül a filmformátumok miatt félek, hogy nem támogatja esetleg. Tudom akkor vegyek egy médialejátszót és igazatok is van, de ha nem muszáj vennem mert a tv is tudja akkor az nagyon jó lenne.
A menüje legyen átlátható, be tudjak rajt minden fontosat állítani meg a médialejátszás. Ennyi ami lényeges nekem. Nem hallgatok rajt zenét, se játszom vagy internetezem. Igazából a 3d sem izgat a kiforratlansága miatt.
Minél jobb képminőség inkább lényeges.Májküll:
Igen asszem én is hagyom a 37es Samukat. Inkább a 40es 6100as akkor már.
Azóta az 5000es Philipsek viszont már 100Hzesek meg 3d meg minden. Normálisabb távval, mármint ránézésre. Írták a fórumon is, hogy nagyon sokat okosodtak. Tetszik a 6000es széria, de az Ambilight nem hiszem, hogy ki lenne használva, a micro dimmingre meg sokan írták, hogy nem igazán segít túl sokat.
Amúgy én is kb 3mről fogom nézni.stickermajom:
Igen csak nem igazán akarok beruházni most külön egy médialejátszóra. Jobb lenne ha tudná a tv.
Bár a képminőség a legfontosabb mert azt nem tudom később fejleszteni....Távírányító, menürendszer, beállítások, fagyás ilyenekkel mi helyzet philips fronton? A samunál nem igazán olvastam rosszat ezen a téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest