- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZZQWER63
csendes tag
A PHILIPS 55PUS7503-ra rá lehet valahogy varázsolni a HBO GO-t?
-
Yocee
aktív tag
Voltam ma nyálat csorgatni a MM-ban, hogy mivel pótolhatnám az összekarmolt 7502-t.
Mertem nagyot álmodni, és szemeztem az 55POS9002-vel, ha már szarba kerültem, merüljek el nyakig.
De negyed órán át néztem, és nem győzött meg. Főleg, hogy a kép közepébe bele van égve a fájl betöltése közben pörgő csigaforma logó. Csak a sárgás, narancsos részeknél látszik, de ott van, és állítólag 4 hónapos a készülék, azóta van kint. Azt hiszem ezt elengedem.
A 65PUS7503-nak nem volt semmi gondom a képével, így azt hiszem, a Telekomos akcióval élek, hűségidő hosszabbítással, és az 55POS7503-lesz nekem is, mint sokatoknak. -
Kroni1
veterán
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
PUS75xx sorozatú TV-je van valakinek? Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire stabil az Oprendszere? Volt már fagyás, vagy egyéb negatív tapasztalat vele? A képminősége, és a hangja nagyon tetszik a 49PUS7503-nak, ha jól sejtem ez egy igen jó kis TV.
-
mzso
veterán
Van valakinek ötlete? A TV-ben van valahol megosztás beállítás (én még nem találkoztam ilyennel). Vagy csak meg kell formáztatni a TV-vel a saját hülye formátumára? (Vagy csak simán nem érhető el hálózatról)
Valahogy nem szimpatikus oda-vissza hurcolászni az USB merevlemezt.
-
mzso
veterán
Helló!
Gyors kérdés:
Hálózaton lehet filmet másolni (nem Androidos) Philips tévéhez csatlakoztatott USB meghajtóra? -
oszy
veterán
válasz
Predator2 #17381 üzenetére
Nem ilyen tv-m van.
1. Felhívnám a Philipset!
2. Kikapcsolva. Most a legújabb van rajta, de az előtte lévő "tönkre vágta". Arra nem kellett volna frissítenem!
3. Keress olyan videót vagy leírást, ami a te paneledhez van. Nem pont típus alapján. Aztán azt már finomíthatod te magad is.Egyébként valaki már leírta itt, hogy hogyan kell (lehet) megcsinálni a downgrade-t.
-
Predator2
addikt
válasz
Predator2 #17339 üzenetére
Nemrég kérdeztem, de csak az egyikre sikerült választ kapnom.
Az én TV-m ilyen: [link]
1, Garancia kiterjesztést van lehetőség vásárolni hozzá? Kerestem de nem találtam.
2, A frissítéseket ti be vagy inkább kiszoktátok kapcsolni? Azért kérdezem mert olvastam olyat, hogy inkább butítják a Tv-t minthogy javítanának rajta.
3, Milyen beállításokat végezzek el rajta amivel a legjobb képminőséget tudom kihozni belőle?
Nem tudom mitől de a betűk DVD film nézés közben nagyon homályosak.THX
-
anrab
addikt
válasz
Greg Vinous #17379 üzenetére
Igen.
-
anrab
addikt
válasz
Greg Vinous #17374 üzenetére
Tv újrahangolása.
-
mzso
veterán
válasz
JokerMaffia #17372 üzenetére
Ha van biztosítás akkor nem tudod simán megjavíttatni? Ők meg állnák a költséget. Gondolom érvelhetsz azzal, hogy nem lehet 3D-set kapni már.
-
Greg Vinous
tag
Tudjátok esetleg, hogy egy Android OS Philips TV-n, hogyan lehet a rendszert újra húzni?
Gyári beállítások visszaállítása? Vagy az nem igazi újrahúzás? -
TIT
veterán
válasz
JokerMaffia #17372 üzenetére
Ja biztosítós,az más.
Simán nem lenne gari villámcsapásra.
Családi ház?
A teljeset kéne kifizetni mert különben mi értelme fizetni a biztosítást.
Hát mivel kell a tv és ki tudja lesz-e 3d ezért nem érdemes várni. -
JokerMaffia
tag
Véleményem szerint igen, biztosítás függő. A történtek után jeleztem biztosítom felé a kárbejelentést, pár nap elteltével jött a levél amelyben a kárügy mielőbbi rendezése érdekében kérnek szakvéleményt, javítási vagy bevizsgálási számlát, bankszámlaszám vagy postai címet. Az adatok megküldése után születik döntés. Azt azonban csodának tartanám, ha kifizetnék az egész összeget. Amennyire én tudom, csak egy részét fogják kifizetni. Igen elég sajnálatos, hogy abbamaradt a 3D tévékészülékek gyártása, holott most lenne rá igény. Abban bízom megjön az eszük, és újra gyártanak majd. Ti, miként vélekedtek erről? Várjak még a vásárlással, avagy vegyek egy 4K-t tudó tévékészüléket?
-
TIT
veterán
válasz
JokerMaffia #17370 üzenetére
Sajnálatos mert az egy jó tipus volt.
Van gari villámcsapásra?
Hasonlót minek ír ha nem létezik 3d már? Ami tök logikátlan mert a filmek jönnek.
Csak az egyik birka (samu)elkezdte,a többi meg követte,pedig olcsóbb egy passzív mint egy aktív és 10 ropi nem vágja a földhöz őket. -
JokerMaffia
tag
Sziasztok!
Sajnálatos módon a tv készülékem tönkrement, szakvélemény mellékelt képen elérhető. Legjobban a 3D-t sajnálom. Tudva, hogy annak gyártása befejeződött két éve, nem sok remény van egy ilyen szolgáltatást nyújtó készülék vásárlására. Kíváncsi vagyok véleményetekre, tudtok-e ajánlani új, hasonló tudású televíziót. Köszönöm.
J.M.
-
N.N
csendes tag
a telefonos Remote programról minden működik, látszik is, hogy a kép háttérvilágítása változik, sőt a mytv alkalmazással a csatornáknak hangja is van, nem értem :/
-
N.N
csendes tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám az 55PUS7181/12 TV-vel, nyaralás előtt ki lett húzva a konnektorból, kb 2 hétig nem volt áram alatt, most mikor visszadugtam és bekapcsoltam nincs kép, az ambilight működik, kapcsolgatásra reagál is mert látszik, hogy az ambilight változtatja a színét (bár menühang az nincs), viszont mikor a telefonról átküldöm a TV-re a képet akkor van hang (telefon simán megtalálja a TV-t), de kép továbbra sincs.
Esetleg valakinek ötlet? mi lehet a baj? Firmware probléma? lemerült benne valami?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Háztartási gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós kamerák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest