- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmett88
újonc
Sziasztok!
1 éves 42pfl5609/88 -as tv-m van, aminél több probléma is megjelent, szeretném a tapasztaltabbak segítségét kérni, előre leszögezném csak átlagfelhasználó vagyok
1: az usb portok nem igazán működnek megfelelően, ami alatt azt értem hogyha pendrive-ot, vagy külső vinyót dugok rájuk mondjuk filmnézés céljából, akkor ahogy kiválasztom (csak rámegyek, de nem indítom el) a filmet az usb menüben és elkezdi beolvasni, rögtön kidob a menüből, ergo lehetetlen elindítani a filmet. Gondoltam hátha segít egy szoftverfrissítés megpróbálom. De...
2: nem tudok a tv-n szoftvert frissíteni (lehet én vagyok szerencsétlen,de tegnap este is ráment 2 órám). Pendrive (Fat32-es) üres, letöltöttem a philips honlapról amit kell, ahogy a nagykönyvben meg van írva, videót is néztem róla, hogy kellene működnie, de rádugom a tv-re és semmi. Bejön az usb menü, az upg fájlt nem is látja, nem hogy elindul a frissítés. Kikerültem ezt azzal, hogy rámentem a Helyi frissítés menüpontra (valahol) és ott látta az upg fájlt a tv-t, gondoltam nyert ügyem van, leokéztam, tv válasza: Érvénytelen. Rádugtam a net kábelt (a smart funkciót amúgy nem használom), csatlakozás hálózathoz: tv válasza nem találja az útválasztót, dugjam be.... Ez nem tudom mit jelent, korábban ha rádugtam a netet, minden ment ahogy kell. Jött volna a Wifi-re kapcsolódás, de.....
3:: a tv nem kapcsolódik vezeték nélküli hálózathoz, nem is él ez az opció, gyakorlatilag ugye vezetékeshez sem
Mikor megvettem emlékszem, hogy be tudtam írni a wifi jelszót , tehát élt a vez. nélküli hálózat lehetősége, most azonban teljesen szürke...Találkozott valaki hasonlóval, mit tehetnék?
Előre is köszi a segítséget!
Em.
-
rol33
aktív tag
válasz
Luck Dragon #12810 üzenetére
55PFS7509
-
-
rol33
aktív tag
sziasztok, tudtok olyan oldalt, fórumot ahol infókat találhatnék a tv-m kép kalibrációjához?
-
attilav2
őstag
Sziasztok
Kinéztem egy olcsó 80 centis FHD A+ os tévét:
32PFT5300
Sokan szidják a philipset, főleg az androidos modelleket, ez nem az, ettől még lehet vele gond? Gyakori a pixelhiba? -
-
oszy
veterán
válasz
Plazmacucci #12803 üzenetére
Küldd hozzám
Kirpbóálom!
-
lorinser
senior tag
válasz
Plazmacucci #12803 üzenetére
Pedig itt semmi ilyesmiről nincs szó. Szerintem valami félreértés lesz. Egyébként 40" méretben látnál különbséget a 720 és az 1080 között? Szerintem nem.
-
-
oszy
veterán
válasz
Plazmacucci #12798 üzenetére
Én beszéltem velük.Ha jól értettem azt mondta, hogy usb-ről nem megy az 1080p. De mivel szép a kép ezért nem érzékelhető a különbség.
Lehet megvetted "előlem" a tv-t az e-magon
Így várok még, mert ott 5000-rel olcsóbb volt, mint máshol
-
-
oszy
veterán
válasz
Plazmacucci #12796 üzenetére
Külföldi fórumon is olvastam ilyenről. Hátha ide is ír valaki, akinek van tapasztalata.
-
-
oszy
veterán
válasz
Plazmacucci #12794 üzenetére
Ezt már én is kérdeztem. Bár lehet nem ebben a topicban. De ha ez így lenne az nagyon gáz a Philips-re nézve!
Az @digital oldalon van egy hozzászólás amiért én is megkérdeztem.
-
Srácok ez igaz? [link]
-
kelo0022
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy 42PFL5008-asom van és nem igazán vagyok megelégedve a képminőséggel, a HD adás enyhén homályos, a mozgóképek nem elég dinamikusak.
Milyen képbeállításokat tudnátok ajánlani? Melyik képstílust használjam? Mihez érdemes nyúlni és mihez nem? -
TIT
veterán
válasz
lorinser #12790 üzenetére
Pedig vannak gondok,különben nem lenne changelog,az ambit is elcseszték és 2 hónap kellett,hogy javítsák,pedig jópáran jelezték.
9603-nál is volt olyan,hogy utána csíkozott,nem véletlen nem nyúlok hozzá,sok mindent amúgy se lehet elszúrni.Ok-t kell nyomni 2x,a többit a szoftveresek cseszik el. -
lorinser
senior tag
válasz
nagymolnar #12788 üzenetére
Nálam soha semmi hiba nem jött elő a frissítés után. A TV-n ki van kapcsolva a frissítések keresése. Én minden esetben a honlapról töltöm le az új SW-ket és USB-ről rakom rá. Pár dolgot be kell tartani és nem lehet probléma a frissítés után.
-
allein
addikt
válasz
nagymolnar #12788 üzenetére
Jó, mondjuk azóta már én sem USB-n külső vinyóról nézek filmeket
-
allein
addikt
válasz
nagymolnar #12785 üzenetére
Én ezt a típust vásároltam 2013 június 26-án. Probléma akkor kezdődött amikor a TV készülék által felkínált frissítést elvégeztem. Ezután a készülék már nem az igazi volt. Külső tárolóval usb-n összekötve , filmnézés közben többször is kikapcsolt. Jelentettem személyesen a hibát a Karinthy Frigyes utcai szervizbe. Nem sokkal rá, jött egy kollégájuk aki helyben próbálta elhárítani a hibát, nem sikerült neki. Visszajött egy második alkalommal és feltelepített egy software-t. Megkért, hogy figyeljük a TV viselkedését, hiba ugyanúgy fennállt. Eljött egy harmadik alkalommal és elvitte a készüléket, ez július 29. történt. 2013 augusztus vége (közben érdeklődtem emaliben és telefonon is) fele jártam személyesen a szervizben és a pultnál ülő úr nem tudott semmi újat mondani. Ekkor közöltem, hogy köszönöm szépen de ennyi idő után nem tartok igényt a régi készülékre. Kérem szépen vissza a pénzt vagy egy új készüléket helyette. Kaptam Philips kuponokat, egy kis pénzt dobtam hozzá és akkor vásároltam meg a 46 colos F7000-es Samut. Én így jártam annó
-
törölt tag
válasz
nagymolnar #12785 üzenetére
Most is írta valaki, hogy frissítés után meghalt a tévéje, olvass vissza pár hsz-t hogy képben legyél, vagy pár oldalt.
-
Bugatti63
csendes tag
Van egy 4 Éves 32PFL7606/K hibátlan tévém 3D-Smart-Ambilight. 50.000ft kérnék érte. Szerintetek reális.
-
oszy
veterán
válasz
Luck Dragon #12779 üzenetére
Az ára miatt, vagy valami más?
-
-
oszy
veterán
válasz
Luck Dragon #12777 üzenetére
Én éppen ezért "félek" megvenni egyébként. Miért nincs nálunk róla több infó? Romániába szánták a készüléket?
-
-
oszy
veterán
válasz
Luck Dragon #12737 üzenetére
Köszönöm! Akkor marad
Igazából nekem az a lényeg, hogy szép legyen a képe. Erről van már itt a fórumon tapasztalat?
-
törölt tag
válasz
nagymolnar #12771 üzenetére
Hogy mi fut rendesen az android-on, és meddig, az kérdéses. A mostani tévéd egy jól bevált csúcs készülék, én még biztos nem cserélném le.
-
-
TIT
veterán
Nekem sose talál frissítést,ha van se.
-
alex71995
csendes tag
válasz
Luck Dragon #12770 üzenetére
Köszi. És hol találom az automatikus frissítések kikapcsolását? Mert nem látom sehol.
-
nagymolnar
tag
Sziasztok!
egy 52pfl9606-ost szeretnék lecserélni, mert nincs benne s vevő (satelit) és 55PFS8109/12-vel szemezgetek... szerintetek érdemes? Az androidra a kodi/XBMC telepíthető és fut rajta rendesen?
Esetleg ha valakit érdekel egy 2011-es csúcsmodell (2012.decemberi vásárlás) akkor priviben keressen...Véleményeket előre is köszi
-
válasz
alex71995 #12769 üzenetére
Mi garantálja hogy lesz rá új frissítések ami ezt a szoftveres problémát megoldja?! Semmi, ugyanis a későbbi frissítések ha lesznek ugyan úgy benne maradhat. Esetleg egy teljes gyári visszaállítással kellene meggyőződni hogy akkor is csinálja avagy sem. Ha nem akkor a frissítések menüpontban ki kell kapcsolni az automatikus frissítéseket. És nem kell kicserélni a készüléket.
-
alex71995
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy ma vettem egy 40PFH4200/88 tv-t és firmware frissítés után, ha megnyitom az EPG-t és a "Lehetőségek"-re nyomok (távirányítón az OPTIONS gomb) ,akkor a tévé azonnal újraindul. Ma vettem a TV-t firmware upgrade előtt nem teszteltem ezt a funkciót. Ez valószínűleg az új szoftvertől van?
-
törölt tag
Igen, mert minden tv 50 Hz-es alapvetően, a többit az elektronika csinálja, hogy minél kevesebb legyen az elmosódás, és az akadozás. Legjobban a gyors mozgások jobb megjelenítéséhez kellenek ezek, mert az állókép az alsó kategóriánál(4-es és 5-ös) is megfelelő minőségű.
Valamiért a mostani tévéken már nincs RCA hang kimenet, csakis bemenet. A Scart pedig csak a tévé hangját adja ki(jó esetben) A Jack is korlátozva van, és nem túl jó minőségű hangot ad ki, a Scart-hoz hasonlóan.
A legjobb lenne HDMI-s vagy optikai csatlakozóval rendelkező erősítőt használni, vagy még Soundbar-t, de az nem sokat ér.. -
TIT
veterán
Pumma: Van olyan tv,hogy a panel 50Hz-es mégis 800Hz szoftveresen.
Gus: Az 5-ös képétől én nagyon nem ájultam el.
Scarton ki kéne jönni a hangnak is általában,nincs a tv-n rca hangkimenet? -
Gus
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap vettem a miskolci Euronics-ban egy PHILIPS 40PFH5300/88 televíziót.
Nagyon szép a képe, lassan rájövök, hogy mit hol kell beállítgatni.
Ami végképp nem megy, a Panasonic 8 éves házimozimmal szeretném összekötni Scart csatlakozóval.
A házimoziról a kép és a hang átmegy a televizióra, de a TV hangja nem megy át a házimozira sem SCART-on sem RCA-n. Csak a fejhalgató kimenetről tudom meghajtani, de azt meg nem szabályozza a TV távirányítója. Hol kell beállítani, hogy a TV hang megjelenjen a SCART kimeneten?
HDMI és optikai bemenet nincs a házimozin.
Köszönom a segítséget. -
csabi63
senior tag
válasz
ANDROID??? #12758 üzenetére
Én tesztek, vélemények alapján neten rendeltem, és hármat küldtem vissza 3 különböző üzletbe mire választottam. Végül az első lett a befutó, egy 4. üzlettől.
De nem kellett helyben döntenem, hanem pár napig nyugisan próbálgattam mindegyiket. A boltban semmire nincs idő, van ahol komolyabb taperolásra lehetőség sincs. Az összes funkció kipróbálására meg végképp. Vélemények és tesztek ide vagy oda, valamilyen szinten zsákbamacskát vesz az ember. De ha pár napot a kezem alatt van, már mindent tudok róla. A visszaküldési lehetőség adott volt, én meg kihasználtam. Elvégre ha százezrekről van szó, nem lehet az ember elég óvatos.
-
-
chungee
addikt
válasz
ANDROID??? #12756 üzenetére
Jól nevölt vidöki gyerek vagyok én, nincs hozzá pofám ehöz
-
chungee
addikt
válasz
Luck Dragon #12754 üzenetére
Akkor jó, majd bejutok egyszer. 60km-re van tőlem a legközelebbi MM
-
válasz
chungee #12753 üzenetére
De MM-ben meg engedik hogy saját tartalmat lejátsz a készüléken. Na most én itt arra gondolok hogy a kiszemelt játék gameplay videót letöltesz egy pendrivera ,és elviszed magaddal és ott lejátszód a kütyün. Egy két MM-ben csak úgy engedik meg hogy ott legyen az eladó. De gondolom et nem lesz akadály.
-
chungee
addikt
válasz
#94529552 #12751 üzenetére
Ennyire nem akarok belemélyülni. Csak tudni szeretném, hogy a "mai" FHD LED készülékek (most adott esetben Philips 32PFH4100/88) a jelenlegi 2010-es évjáratú 32LH3000 LG-mel szemben szebb élményt tudnának-e nyújtani látványban
-
törölt tag
válasz
chungee #12750 üzenetére
Mindkettőt LCD tévének nevezik, csak a háttérvilágítás (LCD-tévék: LED vs. CCFL)más rajtuk[link], de egyik megoldás sem tökéletes. Eltérő jellegű hibáik vannak. Ledesre jobban jellemző a felhősödés, és a különböző bevilágítási hibák, esetleg a sötétebb sarkok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest