- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: VGA-dömping az Acernél
- E-book olvasók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelo0022
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy 42PFL5008-asom van és nem igazán vagyok megelégedve a képminőséggel, a HD adás enyhén homályos, a mozgóképek nem elég dinamikusak.
Milyen képbeállításokat tudnátok ajánlani? Melyik képstílust használjam? Mihez érdemes nyúlni és mihez nem? -
kelo0022
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy tavalyi Philips 42pfl5008-as tv-m van és nem igazán vagyok megelégedve a képminőséggel. A HD nem az a "tűéles" illetve a mozgások sem olyan dinamikusak mint a hasonló kategóriás samsung vagy más tv-knél. Ebben megerősített egyik ismerősöm is akine 6008-asa van és mondta hogy szemmel látható a különbség, valóban nem olyan szép a kép. Ez szolgáltatótól vagy esetleg beállitástól, netán valami technikai kiegészítőtöl függ?
Az ismerős elmondása szerint ő MindigTv előfizető, nálam egy helyi "amatőr" kábelszolgáltató van, sok gond van velük amugy is de sajnos más lehetőség nem nagyon van... Egyébként alap csomagra vagyok előfizetve amihez nem jár semmiféle box, modul ergo egy sima koax kábelen jön be az adás, ha lenne magasabb kategóriás előfizetésem akkor kapnák ilyen modult. Ez megoldás lehet a képminőség javitására?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest