Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Bluetooth hangszórók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rooxy
csendes tag
Sziasztok!
Ma pont egy hónapja vettem egy Philips 40PFH6550/88 típusú tévét. A mai napig tökéletesen működött, de ma délután egyik pillanatról a másikra megadta magát! A távirányítóra semmit nem reagál se csatornaváltás se kikapcsolás. Tettem új elemet a távirányítóba úgy se reagál! Kihúztam a hálózati kábelt vártam pár percet visszadugtam de nem úgy kapcsolt be mint szokott, és ugyanaz a csatorna jött be de csatornát váltani nem lehet. A tévé hátulján lévő gomb se reagál, nem lehet azzal se kikapcsolni se be! Ezt a kihúzást a hálózatból párszor eljátszottam de mindig ugyanaz, vagyis egyszer áram alá helyezés után egy perc múlva az adás elment és az android felirat jelent meg és az ott is maradt! Tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest