Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mrqz

    csendes tag

    Sziasztok! Megvan a 40pus6809/12, jelentem, nem írja ki boot-kor, hogy "belépő uhd vagyok" :) Nagyon jól muzsikál (szó szerint is). Kapcsolgatás, menü teljesen normális, talán egy hajszállal lassabb mint a 42" Sony-nké, egyáltalán nem zavaró. Sőt rohadt intuitív, minden gombot pl. USB-n navigáláskor érzésből nyomtam elsőre és pont azt csinálja mindig, amire gondoltam... Az előző LG 2780D cinema3d hálószoba tévémnél fénysebességgel gyorsabb, mindenben, és a sokgigás fájlokkal sincs gondja, pl. 3D sbs 1080p filmek. A képe számomra tökéletes-gyönyörű (SMVA panel), 3D is nagyon jó, bár a 2db budget aktív szemüveg kicsit zizeg, hosszú távon lehet zavaró, akkor venni kell 1 normálisabbat.

    Pumma kedvéért írom, az *analóg* sd adásokat is nagyon szépen megoldja, ez igazán meglepő volt számomra, bár korábban többen is írták itt (is).

    UHD-n fényképek nézegetése is újszerű, részletgazdag élményt nyújt!

    Szuper tv, 130-ért igazán jó ár/érték aránnyal bír. Ja amit még imádok, a vékony káva, kis mélység és azt, hogy bármilyen gombra bekapcsol, elég pl. az OK-ot megnyomni, nem muszáj keresgélni a power v. a csatornaváltó gombokat, stb. :) A boot pedig szintén totál normális sebességű számomra.

    Egyetlen hibája, hogy néha magától kilép a menüből, a mai világban ennyi bug nálam bőven belefér, valszeg firmware is meg fogja oldani (még nem frissítettem, nem jók az élményeim, az lg-met is azzal téglásítottam)

    Smart funkciókat (YT, Skype stb) még nem volt időm tesztelni.

    Ez az első Philips-em lapostévében... És azt kell mondjam, bravó :C

Új hozzászólás Aktív témák