- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
A visszaállítottam a szisztemet menüből. És úgy gondolom/látom, hogy valóban nincs meg a rootoltság.
A rendszer nekem most gyorsabbnak tűnik. Bár még nem néztem meg tüzetesebben, mert még nem töltöttme vissza vissza azokat a programokat, amik döcögtek a telefonon vagy kilépett belőle alkalmazás közben.
Most így frissen 40-45MB üres helyet mutatott a Beállítások/Alkalmazások/Futó -ban. De aztán 2-3 program telepítését követően (böngésző, számológép, antutu) 10-15 MB-ot mutatott. Most per pillanat 20-39 MB-ot, mert hogy folyamatosan változik. Ez lényegesen jobb mint visszaállítás előtti 0-12 MB.A "Beállítások" a 37 MB RAM-ot foglal a futóban. Ha kilépek a beállításokból, akkor vajon ez lemegy 0-ra?
Továbbra is érdekes, hogy az Antutuban a szabad RAM 69 MB-ot mutat. Amúgy ez gondolom a legújabb Antutu 5.6.1-es. Előtte nem ez volt, kicsit más volt a felülete. Ebben nincs a Root-ra vonatkozóban semmi bejegyzés. Az előzőnél volt. Aztán lehet, hogy azért nincs, mert ha nem rootolt a telefon, akkor nem is írja ki azt sem, hogy nem rootolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest