Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rodzser Mór

senior tag

válasz Laslie #391 üzenetére

A visszaállítottam a szisztemet menüből. És úgy gondolom/látom, hogy valóban nincs meg a rootoltság.

A rendszer nekem most gyorsabbnak tűnik. Bár még nem néztem meg tüzetesebben, mert még nem töltöttme vissza vissza azokat a programokat, amik döcögtek a telefonon vagy kilépett belőle alkalmazás közben.
    Most így frissen 40-45MB üres helyet mutatott a Beállítások/Alkalmazások/Futó -ban. De aztán 2-3 program telepítését követően (böngésző, számológép, antutu) 10-15 MB-ot mutatott. Most per pillanat 20-39 MB-ot, mert hogy folyamatosan változik. Ez lényegesen jobb mint visszaállítás előtti 0-12 MB.

A "Beállítások" a 37 MB RAM-ot foglal a futóban. Ha kilépek a beállításokból, akkor vajon ez lemegy 0-ra?

Továbbra is érdekes, hogy az Antutuban a szabad RAM 69 MB-ot mutat. Amúgy ez gondolom a legújabb Antutu 5.6.1-es. Előtte nem ez volt, kicsit más volt a felülete. Ebben nincs a Root-ra vonatkozóban semmi bejegyzés. Az előzőnél volt. Aztán lehet, hogy azért nincs, mert ha nem rootolt a telefon, akkor nem is írja ki azt sem, hogy nem rootolt.

Új hozzászólás Aktív témák