Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MD25

csendes tag

válasz wwenigma #5 üzenetére

Sziasztok!

A minap hozzám is megérkezett a 49USD-ért rendelt (kék) akciós geekbuying-os darab.

A ROM-okról annyit, én feltettem a T30-as kódszámút. Ne tegyétek, mert az a kínai belpiacra szánt készülékekhez való rom. Eleve csak kínai és angol nyelv van benne, tele van kínai appok-kal, viszont nincs benne gapps csomag, még play store sem!

A needrom-ról letölthető a T27-es kódnevű csomag, ami azonos a T06-ossal, amivel vélhetően a készüléket kapja valaki, ha Kínán kívülre rendeli. Ez 'nemzetközi' rom, igazi multilanguage, van benne pár alap google app és persze play store. Szerencsére ez a ROM (T06) előre rootolva van, azzal nem kell vesződni!

CWM-et vagy TWRP-t nem találtam még a neten, gyárilag egy 'android recovery' nevű cucc van a készüléken.

Xposed framwork-ot ne akarjatok T06-os ROM-ra rakni, bootloop lesz a vége.
    Próbáltam... Úgy kellett visszagányolni a romokat...

A neten keringő T06-os rom ADB-n keresztül géppel összekötve telepíthető, míg a T30-as cucc a recovery-n keresztül.

Sokat még nem volt alkalmam tesztelni a készüléket, de alapvetően nem rossz! 12-3eFt-ért szinte tökéletes. Ennyiért kb korrekt mp3 játszót nem kap az ember manapság...

Ha valamire kíváncsiak vagytok, én is igyekszem a jövőben választ adni.

A SOC valóban 8610 és nem 8210.

Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák