- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Projektor topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
MD25
csendes tag
Sziasztok!
A minap hozzám is megérkezett a 49USD-ért rendelt (kék) akciós geekbuying-os darab.
A ROM-okról annyit, én feltettem a T30-as kódszámút. Ne tegyétek, mert az a kínai belpiacra szánt készülékekhez való rom. Eleve csak kínai és angol nyelv van benne, tele van kínai appok-kal, viszont nincs benne gapps csomag, még play store sem!
A needrom-ról letölthető a T27-es kódnevű csomag, ami azonos a T06-ossal, amivel vélhetően a készüléket kapja valaki, ha Kínán kívülre rendeli. Ez 'nemzetközi' rom, igazi multilanguage, van benne pár alap google app és persze play store. Szerencsére ez a ROM (T06) előre rootolva van, azzal nem kell vesződni!
CWM-et vagy TWRP-t nem találtam még a neten, gyárilag egy 'android recovery' nevű cucc van a készüléken.
Xposed framwork-ot ne akarjatok T06-os ROM-ra rakni, bootloop lesz a vége.
Próbáltam... Úgy kellett visszagányolni a romokat...A neten keringő T06-os rom ADB-n keresztül géppel összekötve telepíthető, míg a T30-as cucc a recovery-n keresztül.
Sokat még nem volt alkalmam tesztelni a készüléket, de alapvetően nem rossz! 12-3eFt-ért szinte tökéletes. Ennyiért kb korrekt mp3 játszót nem kap az ember manapság...
Ha valamire kíváncsiak vagytok, én is igyekszem a jövőben választ adni.
A SOC valóban 8610 és nem 8210.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest