Új hozzászólás Aktív témák
-
mentlerd
újonc
Nehany honapja merult fel bennem hogy tul sok helyet foglal a gepem az asztal mellett, illetve hogy milyen nehez is ide-oda cipelni, pedig alig van benne valami..
Mar regen is nagyon tetszett a Phanteks Evolv szeriaja, viszont nem akartam alaplapot cserelni csak hogy kisebb hazba koltoztessem a gepet. Viszont mikor jobban utananeztem lattam hogy az ITX kiadas gyanusan szeles es magas..
Nemi mericskeles, mely levegovetel, es rengeteg farigcsalas utan sikerult teljesen vallalhato modon belepaszirozni egy ATX alaplapot a kis ITX hazba. Kivulrol gyakorlatilag egyaltalan nem latszik a valtoztatas:

Elismerem a szereles egy hatalmas remalom. A teljes hazat szet kell szedni hogy az alaplapot ki lehessen emelni, de szerintem teljesen megerte
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- BestBuy ruhás topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- 3D nyomtatás
- Jövedelem
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest