Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
takacsbotond
őstag
válasz
MunezXBK #148616 üzenetére
Tudtommal sokkal jobb a quatró kanyartartása. Első saját autóm lesz, és olyat szeretnék amit élvezet vezetni.
Egy 1.4-es Thaliát vezettem sokat, de nekem az baromi gyenge volt, és a futóműve is egy moslék.
Mindennel együtt van rá 1,5 misim (átiratás, szervíz, stb).
A szedánok jobban tetszenek. -
takacsbotond
őstag
Üdv fórumtársak!
Egy Audi A4 Quattrot szeretnék vásárolni. 1 millió Ft lenne rá a keret. Legalább 140 pacit szeretnék, és a fogyasztás sem teljesen elhanyagolható. Városban, és országúton is használnám. Melyik motorral lenne érdemes vennem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- BestBuy topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest