Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
molnarpeter #200862 üzenetére
"Szeptemberben térjünk rá vissza." - mondta a szerelő. Addig is szeretnék informálódni és 800-1500 km-t megtenni.
Nyilván ha csak valami apróság a gond, akkor örülünk. Ha viszont szét kell borítani, addigra meg kell hoznunk a döntést, hogy van-e értelme ezzel foglalkozni, vagy csere.
Esedékes az olajcsere (aug vége, vagy 1000 km), jövőre vezérlés, gumik mindenképp, jobb elejében valami fémesen koppan úthibán, felfüggesztésre kell ránézni, kuplungban van 45k km, bármikor esedékes lehet. De ezek kopó-fogyó dolgok, bármilyen friss használt autónál is esedékes lehet a vásárlást követő pár hónapon belül.
Bíztam benne, hogy ráérünk megvárni a vezérlés és gumik cseréjéig meghozni a döntést.Egyelőre úgy áll a dolog, hogy lemosni sem éri meg, amíg valaki bele nem néz.
A forgalmba AJM van írva és kész. Gondolom, ez egyszerűsíti a cserét. Gondoltam arra, hogy hogy veszek egy használt, jó állapotú motort, átnézetni, aztán csere. Talán kevesebb ideig esik ki a kocsi a használatból.
Ha veszünk másikat, hosszútávra vennénk, ne zavarjanak be szmogriadóval, német nagyvárosokban az Umweltzone-ok. Benzines vonalon ezt könnyebb meglépni.
Nekem a 1,5 tonnához 120 paci elég, a többel annyit érek el, hogy hamarabb kerülök a következő sor végére.Paxker315: viszem robogóval a papírokat
focvis: Golf kicsi nekem. Ha már bent vagyok és mögöttem alacsony ember ül, oké, de az ajtónyílás szűk. Mikor új volt a típus, egy Szeged-Dombóvár-Zalaegerszeg-Szeged túrát lenyomtam vele 4 fővel, csomagokkal, nagyon jó volt vezetni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
molnarpeter #200862 üzenetére
Ha motorszamos es csereled az mennyire maceras bepapirozni? Kell egy papir a szerelotol es irany az k. ablak...?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ford topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest