Hirdetés
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
válasz
ShadowLord
üzenetére
Hmm valami hasonló postot vártam, nem ért váratlanul. Csak egy pár dolgot fűznék hozzá. Ha nincs időd mindent átbogarászni akkor ne tegyél olyan kijelentéseket mintha a teljes téma tudásanyaga a hátad mögött lenne. Körülbelül ez olyan mintha azt mondanám hogy baromság a relativitás elmélet. Aztán valaki elmagyarázná kicsit, és akkor azt mondanám hogy nem volt időm utána nézni.
Azt hiszem nem anyáztam, a stílus meg ha nem tetszik az érthető, nem is szoktam ezt követni csak ha kicsit felmegy a vérnyomásom a hülye kérdések miatt.
Hol a demokrácia? Itt! Ugyanis nem muszáj beregisztrálni, azzal hogy elfogadtad az Alapelveket, elfogadtad azt is hogy változások menjenek végbe. Szerinted Parciék választásokat fognak kiírni egy-egy változás előtt hogy megfelel-e mindenkinek? Nevetséges.
Bagoly mondja verébnek. Valószínűleg nem vagy tisztában a szólás-mondás értelmével. Ha én is egy offolós lennék akit vissza fokoztak volna, (úgy mint többek között téged is gondolom, ha tévedek bocsánat) akkor állna a fenti mondat, így viszont kicsit bice-bóca.
Aktív témák
- Robotporszívók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elkaszálták a Prince of Persia: The Sands of Time Remake-et
- Eredeti játékok OFF topik
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Napelem
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- HP VICTUS 15 RTX 5060 AMD Ryzen AI 7 350 - 24 GB - 512 GB
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe IR kamera gar
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Orion HS 200 hangfalpár
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest