- Fórumok
- PROHARDVER! interaktív
- PH! rangok
- (téma lezárva)
- AMD FX
- Apple asztali gépek
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Zsiba
senior tag
Kedves Zsiba, hogy ne érezd magad árvának: 2001. augusztus 27-ig fejtettem vissza a cselekményt, esetleg ezen a nyomon indulhatsz tovább...
http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=298 #4 hozzászólás
Ha kiderítek még valamit, megírom, de szvsz Parci biztosan tud segíteni nekünk.
Hehe!!! Köszi! Ez már valami!
Gondolom nem volt könnyű visszafejteni
Még azért várok egy kicsit, hátha többre jutsz, vagy Parci megmondja a frankót!
Nem mindegy melyik napot karikázom be pirossal a naptárban!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ye_Nő
tag
Kedves Zsiba, hogy ne érezd magad árvának: 2001. augusztus 27-ig fejtettem vissza a cselekményt, esetleg ezen a nyomon indulhatsz tovább...
http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=298 #4 hozzászólás
Ha kiderítek még valamit, megírom, de szvsz Parci biztosan tud segíteni nekünk.
-
Zsiba
senior tag
Nincs e tájon olyan ki megválaszolja kérdésemet????? Egy Házigazda, vagy valaki????
-
Zsiba
senior tag
Én valamikor 2001-ben regisztráltam tán.... de szeretném pontosan tudni, hogy megfelelő mennyiségű alkohol tartalmú itallal megünnepelhessem az évfordulókat.
-
neduddki
nagyúr
-
Obi-1
őstag
Engem érdekelne egy másik információ!
Az különösebben nem izgat, hogy milyen titulus virít a nevem alatt. Az már azonban jobban foglalkoztat, hogy mikor regisztráltam a PH-ra!!!! Oké azt meg tudom nézni, hogy hányadikként, de én az időpontra lennék kiváncsi! Ezt az infót nem lehetne valahonnan megtudni????
Igen, és akkor írná az átlagos hozzászólási rátádat is... Nekem majdnem fél év volt összehozni 400 hozzászólást (hiába no, antiszociális vagyok).
-
modder
aktív tag
ja meg arra is, hogy az e-mail címnél miért van (kukac) meg (pont) miért nem:
@ . ? -
Zsiba
senior tag
Engem érdekelne egy másik információ!
Az különösebben nem izgat, hogy milyen titulus virít a nevem alatt. Az már azonban jobban foglalkoztat, hogy mikor regisztráltam a PH-ra!!!! Oké azt meg tudom nézni, hogy hányadikként, de én az időpontra lennék kiváncsi! Ezt az infót nem lehetne valahonnan megtudni????
-
modder
aktív tag
Engem nagyon érdekel, hogy mi van 8000 fölött! Ja, és mi az a ''PH! addikt''? Lefordítaná valaki? Meg mi a különbség a moderátor és házigazda között?
-
CsendPenge
őstag
Nem azért, de ha ez valahova ki lenne írva (mettől meddig milyen ''minősítés'' jár) sztem 20-30 topicot is meg lehetett volna spórolni...
Az egészről meg csak annyit, hogy az igazi minősítést maguk a fórumtagok adják. Nem a hozzászólás számok. -
Marcus
aktív tag
Még 10 hozzászólás és senior tag leszek!

De most nem tudok mit mondani, úgyhogy szerintem ez csak holnap következik be! -
erdoke
titán
-
Apika
addikt
-
Apika
addikt
-
róland
veterán
-
nap
addikt
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
nap
addikt
-
Panther
HÁZIGAZDA
Szerintem is azért tűnt el

Amúgy most épp 9589-nél járunk. (Hackelt adat
) -
rii
nagyúr
igen most már duplázódik.....
kivéve a östagtól fölfelé....
mert östag :1602-töl 2401-ig...
gádlályk: 2402-4001-ig....
és 4001-töl már télleg duplézódni fog megint................
sztem a godlike!-ot kéne a legmagasabbra tenni......... ....... !!!! sztem...... -
rii
nagyúr
-
Obi-1
őstag
Különben érdekes, hogy a hozzászólások milyen nagy részét a senior tagságot (és afelett) elért emberek adják.
Viszont már majdnem 10000 ember regisztrált! Csak egy ideje a fórum fölött már csak a nevet írják ki, hogy ne tudjunk a 10000.-nek járó nyereményre játszani? -
Obi-1
őstag
azé... sztem... mer ha folyton duplázódna, akkor a gádlályk is már nagyon elérhetetlennek tünne..... ezért ahhoz hogy senior-bol östag legyél... 800-at kell pötyögnöd..... de a gádlálykhoz már akkor 1600-at kéne..... és akkor 3200-tól lenne akárki is gádlályk..... de inkább megtartották azt a 800-as lépcsöfokot, és aki azt leküzdi, östagból gádlályk lesz............
Márpedig duplázódik, ha én jól értem. Tehát 8002-től Über alles?
-
rii
nagyúr
azé... sztem... mer ha folyton duplázódna, akkor a gádlályk is már nagyon elérhetetlennek tünne..... ezért ahhoz hogy senior-bol östag legyél... 800-at kell pötyögnöd..... de a gádlálykhoz már akkor 1600-at kéne..... és akkor 3200-tól lenne akárki is gádlályk..... de inkább megtartották azt a 800-as lépcsöfokot, és aki azt leküzdi, östagból gádlályk lesz............
-
Obi-1
őstag
8002-től ''Über alles''
Nekem ez nem tetszik, egyébként... Hogyhogy 2500-tól godlike, és nem 3000-től? -
Apika
addikt
-
tibz03
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Superman
nagyúr
1402-2501 = őstag
Én az 1402 - őt már meghaladtam, és még mindig senior tag vagyok, csupán. Nem elírás ez? Nem 1502 - őt akartál írni? -
crab
senior tag
-
Superman
nagyúr
Visszatértem. Miután megint van chellom, megpróbálom behozni a lemaradásomat a hozzászólások tekintetében.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rii
nagyúr
-
guess.who
senior tag
-
KovacsUr
addikt
-
tozso
tag
-
Hold
őstag
-
emvy
félisten
Pedig páran már tudjuk, mi lesz 8000 után

-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Fr4G
aktív tag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Den
veterán
-
Parci
HÁZIGAZDA
-
Apika
addikt
-
Den
veterán
-
Parci
HÁZIGAZDA
-
Apika
addikt
-
Den
veterán
-
Apika
addikt
-
Apika
addikt
Köszönöm a kiegészítést. Most akkor eltűnhet a két kérdőjel.

-
Panther
HÁZIGAZDA
Jáájj, azt a két kérdőjelet elfelejtettem kivenni
(a godlike! és az őstag után) -
Apika
addikt
-
Polesz
addikt
-
Panther
HÁZIGAZDA
Szóval apikát kiegészítve az eddig ismert rangok:
1-51 = újonc
52-101 = lelkes újonc
102-201 = kvázi tag
202-401 = tag
402-801 = fanatikus tag
802-1401 = senior tag
1402-2501 = őstag
2502-4001 = godlike!
4002-8002 = PH! addikt
8002 = meglepi
-
maniac
senior tag
Neha eleg erdekes dolgokat ir ki a MYSLQ-val kapcsolatsoan mikor ranyomok az ''OK'' gombra uzenetiras utan.
-
tomcs
őstag
-
Den
veterán
-
Atyus
tag
A topicban levő információk elavultak, ez a Logoutos írás a friss:
Rangrendszer a Prohardver lapcsaládon
2004. augusztus 21-én délután megváltozott a Prohardver! fórumán a felhasználók rangjának meghatározása.Az új rendszer szerint nem csak a hozzászólások száma, hanem a regisztráció óta eltelt idő is befolyásolja a rangokat.
Tehát egy rang eléréséhez szükséges bizonyos számú hozzászólás és bizonyos mennyiségű eltelt idő a regisztráció óta.
Ennek valószínűleg az a legfőbb oka, hogy sokan csak azért szóltak hozzá egyes témákhoz teljesen értelmetlen dolgokat, hogy így minél hamarabb nagy rangokra tegyenek szert (tisztelet a kivételnek), mert így nem lesz értelme a tartalom nélküli ranghajhász hozzászólásoknak (Dj_Mixer, Text-Boy, ...)Példa: Ahhoz, hogy valaki fanatikus tag lehessen legalább 400 hozzászólás, és 100 - a fórumon regisztráltként - eltöltött nap kell1.eset, amiért még nem vagy fanatikus tag: Bár már régen regisztráltál és ez alapján megvan a 100+ eltelt nap, de még nem szóltál hozzá a fórum témáihoz a fanatikus tagsághoz szükséges 400 alkalommal - persze ez nem jelenti azt, hogy most akkor bele kell húznod.
2.eset, amiért még nem vagy fanatikus tag: Bár már kellő számú (400+)hozzászólással rendelkezel, de még kevesebb, mint 100 napja regisztráltál - várj türelemmel, az idő múlásával megkapod a rangod.Lefokozás: Az új rendszer velejárója, hogy egyeseket ''lefokozott'' a rendszer, mivel a változtatás utáni első hozzászólás alkalmával a rangok újraszámolódtak, ha pl. valaki már őstag volt 3000 hozzászólással, de ezt a mennyiséget 4 hónap alatt hozta össze, akkor visszalépett fanatikus taggá és az is marad, amíg el nem éri a megfelelő határt a regisztráció óta eltelt napok számában, s lesz ezáltal először senior-, majd ismét őstag.========================================================
2006.05.09: Innentől kezdve a rangnál a hsz-ek száma a ''kombinált'' hsz-számot jelenti, részletek itt!+-----------------+--------------------+-----------------+
| Hozzászólások | Regisztráció óta | Automatikusan |
| száma | eltelt napok | járó rang |
+-----------------+--------------------+-----------------+
| | | |
| 0 - 49 | 0 | újonc |
| 50 - 99 | 15 | lelkes újonc |
| 100 - 199 | 30 | kvázi-tag |
| 200 - 399 | 60 | tag |
| 400 - 799 | 100 | fanatikus tag |
| 800 - 1749 | 180 | senior tag |
| 1750 - 3499 | 270 | őstag |
| 3500 - 5999 | 365 | PH! addikt |
| 6000 - 9999 | 450 | PH! kedvence |
| 10000 - 16999 | 600 | PH! nagyúr |
| 17000 - 24999 | 850 | PH! félisten |
| 25000 - ? | 1100 | Jómunkásember |
| | | |
+-----------------+--------------------+-----------------+És az eredeti hozzászólás:
Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan lesz pl. újoncból más:
pl. lelkes újonc?
Meg egyáltalán hogy van a sorrend:
újonc -> lelkes újonc -> kvázi tag -> tag -> fanatikus tag -> senior tag....
Meg mitől függ, hogy mikor változik a ''rang''-ja valakinek?Mi a fenéért törlik ki az üzenetem, mikor kultúrált volt ?
-
Hold
őstag
-
Sopi
senior tag
Köszi a ''felvilágosítást''!!!
-
Sopi
senior tag
-
Hold
őstag
-
Sopi
senior tag
-
Arius
aktív tag
-
Hold
őstag
-
nokamiki
senior tag
Halika!
Most lettem kvázi-tag!
Ez ide vágott!
-
Hold
őstag
-
Vision
veterán
-
dXtr
tag
-
tibz03
őstag
-
Den
veterán
-
Hold
őstag
-
Den
veterán
-
tibz03
őstag
-
Apika
addikt
-
launcser
senior tag
-
Den
veterán
-
tibz03
őstag
-
tibz03
őstag
-
tibz03
őstag
-
Sopi
senior tag
Lehet, hogy nem 50, hanem tényleg 52?
-
Apika
addikt
1-51 újonc
52-101 lelkes újonc
102-201 kvázi tag
202-401 tag
402-801 fanatikus tag
802-1401 senior tag
1402- őstag ?
-4001 godlike! ?
4002- ph! addikt -
Sopi
senior tag
Mindgyárt...
-
Sopi
senior tag
Na....?
-
Sopi
senior tag
Most már meg van (még egy kell
) -
Sopi
senior tag
-
lesaux
veterán
-
lesaux
veterán
1400-tól őstag, 4000-től ph-addikt, asszem
-
Sopi
senior tag
-
Arius
aktív tag
-
tibz03
őstag
-
lesaux
veterán
-
tibz03
őstag
-
Sopi
senior tag
-
dXtr
tag
Nincs jelentősége, hogy mi van a neved alatt, sz'al felesleges vele foglalkozni... elkerülve a ranghajhászást.
-
Sopi
senior tag
A topicban levő információk elavultak, ez a Logoutos írás a friss:
Rangrendszer a Prohardver lapcsaládon
2004. augusztus 21-én délután megváltozott a Prohardver! fórumán a felhasználók rangjának meghatározása.Az új rendszer szerint nem csak a hozzászólások száma, hanem a regisztráció óta eltelt idő is befolyásolja a rangokat.
Tehát egy rang eléréséhez szükséges bizonyos számú hozzászólás és bizonyos mennyiségű eltelt idő a regisztráció óta.
Ennek valószínűleg az a legfőbb oka, hogy sokan csak azért szóltak hozzá egyes témákhoz teljesen értelmetlen dolgokat, hogy így minél hamarabb nagy rangokra tegyenek szert (tisztelet a kivételnek), mert így nem lesz értelme a tartalom nélküli ranghajhász hozzászólásoknak (Dj_Mixer, Text-Boy, ...)Példa: Ahhoz, hogy valaki fanatikus tag lehessen legalább 400 hozzászólás, és 100 - a fórumon regisztráltként - eltöltött nap kell1.eset, amiért még nem vagy fanatikus tag: Bár már régen regisztráltál és ez alapján megvan a 100+ eltelt nap, de még nem szóltál hozzá a fórum témáihoz a fanatikus tagsághoz szükséges 400 alkalommal - persze ez nem jelenti azt, hogy most akkor bele kell húznod.
2.eset, amiért még nem vagy fanatikus tag: Bár már kellő számú (400+)hozzászólással rendelkezel, de még kevesebb, mint 100 napja regisztráltál - várj türelemmel, az idő múlásával megkapod a rangod.Lefokozás: Az új rendszer velejárója, hogy egyeseket ''lefokozott'' a rendszer, mivel a változtatás utáni első hozzászólás alkalmával a rangok újraszámolódtak, ha pl. valaki már őstag volt 3000 hozzászólással, de ezt a mennyiséget 4 hónap alatt hozta össze, akkor visszalépett fanatikus taggá és az is marad, amíg el nem éri a megfelelő határt a regisztráció óta eltelt napok számában, s lesz ezáltal először senior-, majd ismét őstag.========================================================
2006.05.09: Innentől kezdve a rangnál a hsz-ek száma a ''kombinált'' hsz-számot jelenti, részletek itt!+-----------------+--------------------+-----------------+
| Hozzászólások | Regisztráció óta | Automatikusan |
| száma | eltelt napok | járó rang |
+-----------------+--------------------+-----------------+
| | | |
| 0 - 49 | 0 | újonc |
| 50 - 99 | 15 | lelkes újonc |
| 100 - 199 | 30 | kvázi-tag |
| 200 - 399 | 60 | tag |
| 400 - 799 | 100 | fanatikus tag |
| 800 - 1749 | 180 | senior tag |
| 1750 - 3499 | 270 | őstag |
| 3500 - 5999 | 365 | PH! addikt |
| 6000 - 9999 | 450 | PH! kedvence |
| 10000 - 16999 | 600 | PH! nagyúr |
| 17000 - 24999 | 850 | PH! félisten |
| 25000 - ? | 1100 | Jómunkásember |
| | | |
+-----------------+--------------------+-----------------+És az eredeti hozzászólás:
Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogyan lesz pl. újoncból más:
pl. lelkes újonc?
Meg egyáltalán hogy van a sorrend:
újonc -> lelkes újonc -> kvázi tag -> tag -> fanatikus tag -> senior tag....
Meg mitől függ, hogy mikor változik a ''rang''-ja valakinek?[ Módosította: Kalandor ]
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PROHARDVER! interaktív
- PH! rangok
- (téma lezárva)
- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD FX
- World of Warships
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Alaplap
- 27% - ASUS ROG MAXIMUS Z890 HERO Alaplap
- Nitro ANV16-41 15.6" FHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe SSD magyar vbill gar
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 10500 32GB DDR4 512GB SSD ARC B570 Zalman S2 TG Adata 600W
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/1TB SSD megkímélt 88% akku 153 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5381
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB & 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

(a godlike! és az őstag után)