- Fórumok
- PROHARDVER! interaktív
- PH! rangok
- (téma lezárva)
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
-
DaSilva
senior tag
-
tr00p3r
addikt
-
Loretto
veterán
-
tr00p3r
addikt
én 3003 hsz-el és ''2001-10-03 10:50, azaz 1153 napja'' és még mindig őstag vagyok. nem mintha érdekelne, mert nem ezért járok ide. akik ismernek úgy is tudják, hogy hányadán állnak velem. asszem az elsők közt voltam a regisztrációnál. kiváncsi lennék hanyadik. erre nincs valami adat v feljegyzés véletlenül?
-
ronaldo
őstag
-
Vangelis
félisten
-
smerby
csendes tag
En csak egy izes ujonc vagyok de nem zavar me maga az a dolog hogy sok jo arc van fent es hogy lehet veluk jokat pofazni , baszkodni , segiteni ( bar ehoz meg tul lemer vagyok ), meg hogy ok viszasegitenek ha tudnak megeri hogy a prohardver tagja lehetek es enyi nekem eleg
A tobi majd jon magavalhaaa....ja szerintem is meg a fűltovmirigy gyuladas is -
Robaj
addikt
ekem még ''csak'' 665 hsz-em van 387 nap alatt.

Most fanatikus tag vagyok, senior tag, majd őstag leszek (ezek a rangok teccenek), szal
3502-ig van még hsz tartalékom!
Olyat nem lehet kérni, hogy pl. ha elérem a 3502 hsz-t, akkó is őstag
maradjak?
-
törölt tag
-
Gorneck
legenda
-
Protezis
őstag
-
tiv83us
veterán
-
Protezis
őstag
Kíváncsian várom a tagsági igazolványomat

-
VladimirR
nagyúr
-
maszat
senior tag
-
mr_ricsi
veterán
-
mr_ricsi
veterán
Mára Őstag lettem. (Tegnap még nem voltam)
Ha valaki esetleg statisztikát akar készíteni, hogy melyik kategória mikor ugrik: 1761 hozzászólásnál és 332 napnál vettem észre.Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell! -
lol
senior tag
-
Joczeek
addikt
-
mayerlaci
senior tag
Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy miért nem vagyok mar tag?
-
myrra
senior tag
köszönöm!!!!!
a sok!!!!
értelmetlen!!!
hozzászólást!!!!
és segítséget!!!!!!
hm..
kibítam káromkodás nélkül
ti .....ok!!!!''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz -
Heskey E.
tag
yuhé !
kvázi tag lettem!A feleségem azt állítja, hogy bármikor megver a Scrabble nevű játékban. Azért ahhoz nekem is lesz egy-két szavam! -
Loretto
veterán
-
KERO_SAN
aktív tag
Hm..
1402 nap, 1700 hsz, senior tag.
Fun ;Pthe troopa of tomorrow _ maydayzor FUTURE WALKS -
VladimirR
nagyúr
-
Vip®
csendes tag
Szal... 12Kbps nyettel,sztem a kvázi-tag is nagy dolog. Sztem...
Vip® -
Brae
őstag
-
myrra
senior tag
időkorlátokat tudja valaki?
[Elég lett volna egyszer is beírni. Egyébként nem publikus. Mod by Cathfaern]''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz -
Loretto
veterán
-
Gh0sT
addikt
-
VladimirR
nagyúr
-
Snoop-y
veterán
-
VladimirR
nagyúr
-
Loretto
veterán
-
Sick Boy
őstag
-
I_Am
veterán
-
Sick Boy
őstag
nahát, milyen érdekes...
erdoke Bővebben: link 12000+ hsz-szel PH! kedvence maradt,
míg pölö Peliscan Bővebben: link 9300+ hsz-szel szintén PH! kedvence.
úgy tudtam 10000+ tól PH! nagyurak lesznek.
Panther Bővebben: link kicsit több, mint 10000 hsz-szel PH! nagyúr...
bug...?
csak nézegettem a reglapokat és feltűnt...
[Szerkesztve]Powered By Poppy... | Buksi, Apa kiszökött!!! -
ByB
addikt
-
w9033626
aktív tag
Bővebben: link
itt minden le van írva -
myrra
senior tag
valaki az időkorlátpkat is tudja?
már kvázi tag lennék asszem de még lelkes újonc se lettem''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz -
ByB
addikt
Helllo!
Nem tudom, ezzel a kérésemmel, hova fordulhatnék, hát felteszem itt: mit kell tenni ahhoz, hogy egyedi kép jelenjen meg a hozzászólásaim mellett és nem a választhatók egyike?
üdv
BBence -
Loretto
veterán
legalábbis szerintem.
nekem hsz megvolt és 366 nap kellett.
3501 meg Gianninál jött ki, mert ő már húúú de rég regelt de csak nemrég lett meg a 3501.
Sanya: igen hamarosan te is függő leszel.
[Szerkesztve]Soirée... -
Sanya
nagyúr
-
Qorthral
őstag
-
TrollBalint
addikt
-
Loretto
veterán
addikt: 366 nap és 3501 hsz.
Soirée... -
Qorthral
őstag
Najó... Szóval ezt a 3 hsz-t egyben is írhattad volna kedves Dave0096.
Ami a rangodat illeti nem árt ha elolvasod ezen topic legelső hozzászólását.
Annyit azért megsúgok, hogy azért nem vagy még lelkes újonc mert minden egyes naphoz a megfelelő hozzászólásszám mellett egy bizonyos időkorlát is szükséges amit te még nem értél el.PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :)) -
SuBeR53_
tag
Most nézem Gorneck23mat, 9500 hsz, senior tag!

-
Dave0096
csendes tag
53-nál vok és még mindig nem vagyok nagyobb rangú, miért?
by Dave0096 -
Dave0096
csendes tag
Dejó! ez lesz az 53.!
by Dave0096 -
Dave0096
csendes tag
-
TrollBalint
addikt
-
Joczeek
addikt
-
Cathfaern
nagyúr
-
Joczeek
addikt
-
Qorthral
őstag
-
Cathfaern
nagyúr
-
Qorthral
őstag
Találsz a felső sorban (ha már ott vagy ahol nyitni akarod a topicot) egy olyat hogy ''Új Téma'' , na arra kell kattintanod, utána már egyértelmű.
DE : Nyomatékosan felhívom a figyelmedet, hogy használd a PH! keresőt mindig amikor új topicot tervezel nyitni. Ezt baloldalt felül találhatod meg (állítsd be hogy a fórumtémákban keressen) . Ha nem találod meg így a választ a kérdésedre és nincs olyan topic amilyen a tied akar lenni, akkor nyiss újat, ha nem így teszel eléggé ''le leszel cseszve'' már bocsánat
Szal ezt jó ha tudod 
Jó PH!-zást neked is !!!PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :)) -
Dave0096
csendes tag
Azon leszek általában, hogy minél érdekesebbeket írjak és kérdezzek

Amúgy a prohardveren roh.dt jó fórumok szerepelnek.
Hogyan lehet új fórumot készíteni pl. a játékok fórumcsoportja alatt?
[Szerkesztve]by Dave0096 -
Pipó
őstag
-
Joczeek
addikt
-
TexT-BoY
addikt
-
Pipó
őstag
Ma van a 2. születésnapom!
Persze csak itt a PH!-n, egyébként mán túl vagyok a 35-ön is.
Erre nem jár előresorolás?Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan! -
TexT-BoY
addikt
az odébb van
még nekem is karácsony 
de gl hf ha addigra meglesz a hszed akkor sima ügy
énc sak azért akarok mán addikt lenni mert akkor végre ujj avatárom lesz amugy a rangok nem izgatnak már
Qorthral : ugyse birja ki az legalább 360 nap.... és még nekem is 300 van és ezalatt a fél forummal vitáztam elköltöttem egy rakat pénzt és kerestem is
[Szerkesztve]HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..." -
Qorthral
őstag
-
Joczeek
addikt
-
Loretto
veterán
-
Joczeek
addikt
-
Dave0096
csendes tag
Sziasztok! Én azon leszek, hogy elérjem legalább a PH! addikt rangot.
by Dave0096 -
Loretto
veterán
-
Qorthral
őstag
-
Loretto
veterán
lassan lehet nézni nálam hogy 365 nap -e a határ.
Soirée... -
SuBeR53_
tag
-
Loretto
veterán
-
Flashback
veterán
-
I_Am
veterán
-
fokukac
nagyúr
-
t-shirt
veterán
-
I_Am
veterán
-
Loretto
veterán
-
fokukac
nagyúr
-
Joczeek
addikt
-
Loretto
veterán
akit érdekel: sztem nálam kiderül pontosan mennyi idő kell a ''függőséghez''.
Soirée... -
Joczeek
addikt
-
törölt tag
-
Flashback
veterán
Már több mint 1600 Hsz-van és nem vagyok őstag! Az időfüggvényt hagyjuk mert majdnem 2 éve reggeltem
Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :) -
Loretto
veterán
-
Lacza
senior tag
De aki itt hozzászól,azt automatikusan lefokozzák
Béláim!!! Gyúrunk vazze? -
Raymond
titán
-
Cathfaern
nagyúr
-
Gambit
őstag
-
Loretto
veterán
nos addiktsághoz nem 351 nap kell.vagy ha mégis akkor min. 6200hsz.
[Szerkesztve]Soirée... -
SuBeR53_
tag
-
Gambit
őstag

Na, figyi, ugyanaz a kép ott az avatárom, amit itt szerkesztenek a srácok. A kártyalapos Gambit avatár.
Nem az én oldalam. Én csak egy játékos vagyok. Felkértek moderátornak.
[Szerkesztve]''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford -
SuBeR53_
tag
-
Gambit
őstag
Itt: Bővebben: link
Az összes magyar nyelvű topicnak.''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford -
SuBeR53_
tag
-
Vadászmenyét
aktív tag
-
Gambit
őstag
De ha nem érdekel, akkor meg miért akarod tudni, hogy mikor fog változni? Pl. ha valakit nem érdekel az opera, akkor nem fogja kérdezgetni, hogy mit játszanak legközelebb az operában. Merthogy nem érdekli.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PROHARDVER! interaktív
- PH! rangok
- (téma lezárva)
Hirdetés
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A tobi majd jon magaval

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szal ezt jó ha tudod