Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ricsard001

csendes tag

válasz BBéci #4571 üzenetére

Na tehát, a forgatás tényleg nem probléma, megnéztem hogy is megy ez, számozás kipattint, tábla forgat, számozás visszamegy. Ezentúl rutin lesz belőle, az tuti!
    A púposodás problémájára visszatérve, leveszem a számozást, sima felületre fektetem és a hátlapra ráállok, akár sétálok is rajta egy keveset. Feltételezem a négy szöggel rögzített számozástartót is ki kell vennem, mivel a drótozásnál jobban kiállnak. Gondolom egyszerűen fogóval ki kell húzni őket. Kihagytam valamit?

Egyébként tele van az internet olyan videókkal ahol telibe-permetezik egy liter vízzel a táblát, mielőtt ide írtam ilyeneket néztem. Amennyi bullshit a neten van manapság... Azon én is gondolkodtam hogy egy kiszáradt táblát párásítani kell valószínűleg néha, de nincs mese, vannak durva srácok. :D

"Ráadásul egymás hülyeségein röhögcsélnek folyton. Elzavarnám mindegyiket tollat fosztani."
    Épp a napokban mondtam egy családi ebédnél, hogy a kommentátorok vagy szimplán unalmasak, vagy érdektelen dolgokról sztorizgatnak. Van hogy két percig meg sem szólalnak, utána felolvasnak 5 kommentet, amire viszont nem válaszolnak mert korábban valamikor már volt róluk szó... Értem hogy szakmailag ott vannak a szeren, de a szórakoztatóértékük messze alulmúlja azt. Annyi értelmes dologról lehetne folyamatosan beszélni, mindig csodálkozom hogy hogy a fenében nem találnak megfelelő téma muníciót...

Épp most játszik Adrian Lewise, ő és Dave Chisnall a kedvenc játékosaim. Azért szorongatja az ifjúság, remélem állni fogja a sarat Jackpot. :D
    Azt hiszem azért szeretem ezt a sportot igazán mert soha nincsenek lejátszott meccsek, mindig lehet meglepetés. Főleg a mostani VB-n látok sok új arcot /nekem legalábbis új/, és ez jó dolog. Mindenkinek észnél kell lenni.

És még valami, a nyíl fogási stílusára úgy látom nincs egzakt válasz, én is folyton próbálgatom mi a legkényelmesebb, milyen szögben álljon a lábam, középről, kicsit balról vagy jobbról dobjak... Ennél sokkal könnyebbnek gondoltam ezt a játékot.
    Én két nyilat használok, az egyik egy Winmau Navigator+ 23g , a másik egy Winmau Andy Fordham 23g nyíl. Bevallom a Navigatort jobban kedvelem, karcsúbb, és nekem szimpatikusabb a súlyelosztása. A Viking formája nagyon tetszik, de kicsit nehéznek tűnik, valahogy mindig lefelé tartanak a nyilak. Gondoltam arra is hogy eladom, és kipróbálok 1-2 könnyebb nyilat is. Mondjuk 21g körül.

Új hozzászólás Aktív témák