Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricsard001
csendes tag
Na tehát, a forgatás tényleg nem probléma, megnéztem hogy is megy ez, számozás kipattint, tábla forgat, számozás visszamegy. Ezentúl rutin lesz belőle, az tuti!
A púposodás problémájára visszatérve, leveszem a számozást, sima felületre fektetem és a hátlapra ráállok, akár sétálok is rajta egy keveset. Feltételezem a négy szöggel rögzített számozástartót is ki kell vennem, mivel a drótozásnál jobban kiállnak. Gondolom egyszerűen fogóval ki kell húzni őket. Kihagytam valamit?Egyébként tele van az internet olyan videókkal ahol telibe-permetezik egy liter vízzel a táblát, mielőtt ide írtam ilyeneket néztem. Amennyi bullshit a neten van manapság... Azon én is gondolkodtam hogy egy kiszáradt táblát párásítani kell valószínűleg néha, de nincs mese, vannak durva srácok.
"Ráadásul egymás hülyeségein röhögcsélnek folyton. Elzavarnám mindegyiket tollat fosztani."
Épp a napokban mondtam egy családi ebédnél, hogy a kommentátorok vagy szimplán unalmasak, vagy érdektelen dolgokról sztorizgatnak. Van hogy két percig meg sem szólalnak, utána felolvasnak 5 kommentet, amire viszont nem válaszolnak mert korábban valamikor már volt róluk szó... Értem hogy szakmailag ott vannak a szeren, de a szórakoztatóértékük messze alulmúlja azt. Annyi értelmes dologról lehetne folyamatosan beszélni, mindig csodálkozom hogy hogy a fenében nem találnak megfelelő téma muníciót...Épp most játszik Adrian Lewise, ő és Dave Chisnall a kedvenc játékosaim. Azért szorongatja az ifjúság, remélem állni fogja a sarat Jackpot.
Azt hiszem azért szeretem ezt a sportot igazán mert soha nincsenek lejátszott meccsek, mindig lehet meglepetés. Főleg a mostani VB-n látok sok új arcot /nekem legalábbis új/, és ez jó dolog. Mindenkinek észnél kell lenni.És még valami, a nyíl fogási stílusára úgy látom nincs egzakt válasz, én is folyton próbálgatom mi a legkényelmesebb, milyen szögben álljon a lábam, középről, kicsit balról vagy jobbról dobjak... Ennél sokkal könnyebbnek gondoltam ezt a játékot.
Én két nyilat használok, az egyik egy Winmau Navigator+ 23g , a másik egy Winmau Andy Fordham 23g nyíl. Bevallom a Navigatort jobban kedvelem, karcsúbb, és nekem szimpatikusabb a súlyelosztása. A Viking formája nagyon tetszik, de kicsit nehéznek tűnik, valahogy mindig lefelé tartanak a nyilak. Gondoltam arra is hogy eladom, és kipróbálok 1-2 könnyebb nyilat is. Mondjuk 21g körül.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest