Hirdetés
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<cafat>
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
hali
ugye?
nekem is ez tetszik a legjobban, meg az h itt nem csak a szaros pvp, gvg, meg pk van...
hanem inkább a pt-k kaptak nagyobb szerepet és egymás segítése, nem pedig gyilkolása
meg tetszik h minden a q-ekre épül, így nem unalmas, nem csak az van mint pl archlordban, h ott életed végéig csak mobokat ölsz... dehogy minek?
meg h új skillt tanulhassunk ahoz is quest kell, ráadásul jó nehéz, így a többiek segítsége kell
nekem 1 EP-m van, már 90es és nagyon sok pt skillem van, ami csak arra jó h a pt tagokat buffolja, de nagyon hasznos pl 1 jó nehéz cultinál
meg ami még nagyon tetszik benne h nemvok a földhöz ragasztva...
ha van pl előttem 1 hegy nem kell 900 km-t gyalogolnom mire kikerülöm, hanem felugrálhatokrá, v átrepülhetem
meg az is jó h lehet úszni, így nem kell rohadt hidakat keresni ha át akarok kelni a túloldalra mint más mmo-kban..., na és persze légi harc + víz altti harc
meg ennek van története és kultúrája, nemcsak 1 sablonos tipikus mmo... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nekem is ez tetszik a legjobban, meg az h itt nem csak a szaros pvp, gvg, meg pk van...