Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Léghűtés topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Végül a terméktámogatást is megnehezíti az ASUS és az Acer szabadalmi vitája
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
FistRed
csendes tag
Sziasztok! én a Perfect Wolrd Internatonal Morai serveren játszok lvl 80 wr pár napja kezdtem nagyon meg újult nekem nagyon tetszik gyertek ti is bátran regisztrálni [ltt] tudtok
-
adamkaa777
senior tag
sziasztok
nyitottam a forsaken worldnek egy topicot remélem van közületek aki játszik vele. -
Mukorka
addikt
Ez a fórum megegyezik a jelenleg Forsaken World néven futó ingyenes mmorpg fórumával?
-
csenger41
tag
Időközben 56-osra fejlődtem, indítottam egy Faction-t is Extincts néven, várok bárkit, van bőven hely, nem gond ha ritkán játszol vagy kezdő vagy!

-
csenger41
tag
Sziasztok!
Én a Dreamwave szerveren játszok, most 29-es Assassinom van, Nandiel a nevem. Ha valaki szintén ezen a szerveren játszana, keressen meg nyugodtan, újoncoknak szívesen segítek, és egy jó hangulatú klánban is bennevagyok.
A magyar szerveren az a verzió fut, amiben a Tideborn-ok is bennevannak már? -
Ferlito
tag
több mint egy év után ujrakezdem, vagyis folytatom
Igaz a jelszavam meg felhasználónevem csak nagyon nehezen ugrott be
Kíváncsi vagyok mit szólnak a játékbeli haverok, klántagok
Ha minden igaz egy lvl 60-as blademaster vár a további kalandokra. Ha van vkinek kedve játszani még, akkor írjon! 
-
degu
senior tag
Van valami magyar oldal,ahol a jatekkal kapcsolatos infokat lehet talalni?
-
slynme
csendes tag
Lost City szerveren nagyon sok magyar van, van kb. 5-6 magyar klán, én most a HunDragon-ba vagyok. Lvl 67-es cleric-em van. Kicsit laggol ha a városban vagyok, de hát ez érthető
-
Vistaboy
veterán
Gondoltam kipróbálom a játékot, előtte azonban megkérdezem, hogy a nemzetközi szervereken játszik-e valaki (Lost City, Heaven's Tear, Sanctuary, Harshlands, Dreamweaver)?
-
degu
senior tag
Megneztem az Altalad belinkelt szervert,es kulon van egy jatek-letoltes link,meg egy zene letoltes link
Ez azt jelenti,hogy ezek kulon vannak,es letoltes utan ossze kell oket applikalni,vagy a kulon zene link az inyenceknek szol?
Es meg azt lenne jo tudni,hogy ez egy koreai szerver,vagy EU-szerver?
En egyebkent az EU-szerverre gyurok,de sehogyan sem tudok feljutni ra meg egyszer.
/Kozben le kellett gyalulni a gepem/.Mar az is megfordult a fejembe,hogy ez regebben *beta*verzio volt,es most vegleges lett,de a regi belepo-kodok mar nem ervenyesek?Vagy valaki feltorte az accomat,es garazdalkodott a nevemben,es ezert tudtomon kivul bannoltak? -
mate0217
aktív tag
Most töltöm a játékot!!
-
fighter27
csendes tag
Probléma megoldva

-
fighter27
csendes tag
A PvP problémát megoldottam, de a máski kérdésem még mindig áll
-
fighter27
csendes tag
No, elkezdtem perfect world-özni - 19 szintű vok- és eddig nagyon tetszi, de lenne két kérdésem. 1: Van-e PvP és ha van hogyan lehet
2: hogyan lehet elérni az autoscopy önfejlesztést?
A válaszért előre is köszi. -
.40a
csendes tag
Sziasztok! Hol tok regizni az alap Pw serokhoz?
előre is köszi -
fighter27
csendes tag
Hagyjuk inkább perfect world-özök.
JÓl elbeszélgettem magammaml, mi?

-
fighter27
csendes tag
BOcs most látom, hogy nem az archlordról van szó. A fenti kérdéseim az archlordra vonatkoznak
-
fighter27
csendes tag
Hogy és hol kell szervert keresni? Az a sz*ros xfire-vel nem mek semmire.
-
fighter27
csendes tag
Hali!
Feltettem a játékot regisztráltam feltettem a xfire-t és mikor elindítom a játékot kiírja,hogy "patch failureˇ". Plíz segítsetek!!!
-
degu
senior tag
Szerettem volna a Revolution Perfect World szerverre bereggelni.Nem sikerult!
Nem egeszen ertem a dolgot,mert a jatekszerverre siman bereggeltem,es jatszani is tudok,de a szerver *honlap*?! oldalara nem tudok belepni! Pedig nagyon erdekelnenek a leirasok,questek - magyarul.
A jatekban mukodo accot nem fogadja el,uj regget /honlap regget?/ meg nem fogad el...
Valamit elneztem? Vagy mi van?
-
PelePeti
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom . Regeltem minden rendben volt követtem a linket aktiváltam az accountomat de mikor játszani szeretnék kiírja hogy incorrect az id vagy a pw !
pedig 100% hogy helyesen adtam meg mi lehet a gondja??
Segítsetek pls! Előre is kösz -
Bordoi
őstag
Töröltem néhány offot a topikból.
<cafat>--davies A személyes problémátokat privátban beszéljétek meg.Köszönöm.
-
davies
csendes tag
Kérlek, http://impulsive.hu/?/module/pw, ezen hol látsz te warez tartalmat, vagy torrentet? Bár nyugodtan leszedhetik a google hírdetéseket is, mert azok is linkelnek warez és torrent tartalmú oldalakra, DE ez az oldal ahova linkeltem, itt se serial se crack se torrent semmi warez nincs. Ha valaki rákattint a torrent fülre, akkor ott már van torrent, de' az már másik oldal.
Ha cracks.ws andr.net crackdb.com (kiírhatom mert csak a linkelést büntetik) -okat linkeltem volna akkor azt megérteném. Kicsi felbosszant a magyar mentalitás, ezért nem fejlődik az ország

-
<cafat>
senior tag
-
davies
csendes tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Kedves modika, nem értem miért lettem kimoderálva, kb semmilyen olyan hivatkozás és felbuzdító szöveg nem volt kihelyezve, mint amit a fentiekben okos fejeddel besablonoztad.. Egyáltalán megnézted a linket vagy már annyira okos vagy, hogy neked azt se kell. Jah ha meg már moderálsz ne ilyen sablon szöveggel gyere aminek semmi köze nincs a valósághoz. Erről az oldalról is megvan a véleményem, jah bocsi, hogy nem csókolok be nektek, és bocsi azért is mert elemerem mondani a véleményem.
-
impulsive
csendes tag
csókolom. egy uj szervert esetleg be lehet hírdetni?
-
Foglalt név
addikt
Amit tiltunk:
minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
használatát elősegíti (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra);
használatára buzdít;
illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában. -
SaNyEe
aktív tag
na így már érthetős amit kérdezel
a válasz, hogy ezzel még nem foglalkoztam, haverokkal álljatok össze egy duelbe és próbáljátok ki
sztem ez a legegyszerűbb. Amit javaslok, hogy vegyetek Fisteket azoknak nagyon szűk tartományban mozog a sebzésük, így könnyen számolható lesz, hogy mi is történik. -
Érthetöbben: üt a mob 1200 tűz dmg-t, van 1000 tűz res-em akkor 200at sebez rám? ALbe %osan van az ele resi azért nem tiszta teljesen
És mi van a sima phsy sebzéssel? Az beleszámít (kivonódik) az össz sebzésből? Példánál maradva a 200ból még lejön phsy def?Rem így kicsit érthetöbben fogalmaztam

-
SaNyEe
aktív tag
Ez tipikusan the larger the better dolog
Nem tudom, hogy phy sebzést is adnak-e az elemental mob-ok, abból kiindulva, hogy a venom is sebez magicet és phy-t is akkor gondolom a mobok is.
A másik meg, hogy betetted azt a +12-t adó gem-et .. hát öö mekkora volt a felszerelés def-je mielőtt betetted? Csak azért mert, ha 5-10%al lett csak jobb akkor persze, hogy nemigen vetted észre a változást
- Én wizárd vok 1k feletti minden ele-ből a magic res-em - ez most azt jelenti, h ha 1 ele-vel támadó mob rámcsap 1 értékkel ezzel a res-el kevesebbet kapok?
Ezt a mondatod egyáltalán nem értettem. -
Megint gondba vok
Vagyis nem gondba csak nem tiszta 1 dolog.
Szal, a különböző elemek támadás/védés és a physical támadás/védés különbsége érdekelne.
Én az Archlordot tolm már 1 éve - 71 Orc Sorci amit kicsit most pihentetek - ott az elemeket elemental-nak hivják (ele) ezért most itt is úgy irom
- Én wizárd vok 1k feletti minden ele-ből a magic res-em - ez most azt jelenti, h ha 1 ele-vel támadó mob rámcsap 1 értékkel ezzel a res-el kevesebbet kapok?
- Vagy ez is physical-is támadás? - Mivel a nem varázsló kariknak nincs is magic res-sük (vagyis alig) nekik csak physical res-sük van.
- Azt vágom, h minden mob (nem mind mert van NON-os) valamilyen ele-vel támad és arra erősen védett.Igazából én az Archlord-hoz képest nem értem teljesen a dolgot ott 1értelmű, ha valaki tűzzel üt azt nagyobb tűz res-el csökkented + a ruha phsy def/res-e. Szal ott szépen kiszámolható. Itt raktam 1 ruhába +12 magic rest, +12 phsy rest, +12 evasiont és majdnem gyengébb lett mint a nagyobb ele védelmes.

Rem érthető mi a "gondom"

-
SaNyEe
aktív tag
Aham, hát ha rámjön a magyarokat kereshetnék akkor szimplán elkezdek magyarul írni a charbe
No nektek pedig jó játékot, az élményeiteket írjátok meg a fórumokon, factiont meg már tudod, hol csináljatok.
Ha meg kedvet kaptok a PvP szerverhez akkor gyertek csak át lost cityre
-
-
Az kár, h nem lehet átvinni a karit
Én maradok ezen, nem olyan rossz a buildem és van itt még pár haver. Tegnap csináltuk meg az első nagy próbatételes (FB 19) questet. Hát... nem tom azt, h csinálja meg 1 csapat 19 környéki kari (onnan lehet felvenni). Én 25 haver 28 blademaster alig jutottunk beljebb a dungiba
Szerencse, h ácsorgot pár 3x+ és 5x+ kari a bejáratnál segítségnek. És legalább az is leesett, h miért ajánlkoznak a world chaten helpnek
Olyan faja dropp volt a végén a bossból, h csak lestem 
-
SaNyEe
aktív tag
helyesbítés, rossz helyről voltak információim, a hivatalos fórum információi szerint a karakterek nem helyezhetőek át egyik szerverről a másikra sajnos.
Amit ajánlani tudok, ha PVE szerveren vagy akkor már látod nagyjából milyen jó a builded. Innentől lehet két választásod, ha nem jó a build és inkább maradsz a PVE szerveren akkor kellemes játékot és oszd meg a tapasztalataidat a fórumban itt és az oldalunkon egyaránt, ha nem jó a builded úgy látod akkor pedig vagy veszel restore potit és újrarendezed az attribútumpontjaid, vagy gyere át PVP szerverre nyomni a gamét. Squadban hihetetlen gyorsan lehet előrehaladni, nem csupán 2x tempóról van szó!! Lost City szerveren is venoval nyomom, mondjuk az még csak lv3
de estére meglesz az lv 10-12. -
Na rájöttem ,h nem 1 szerón vagyunk de írtad valahol, h át lehet vinni a karit. Azt, h lehet?
-
SaNyEe
aktív tag
Szia. Guildeket itt factionnak hívják és a faction managereknél tudod őket létrehozni. Archosaurban találsz ilyen emberkéket.
Socketekre gondolsz? Az vagy van egy eszközben vagy nincs.
A skilleket tudomásom szerint nem lehet nullázni, lehet ha fizetsz valami különleges cuccért a boutiqueban akkor lehet. Az attribútum pontokat pl pénzért fel lehet szabadítani.
Amúgy úgy vettem észre, hogy az elején még bőven elegendők az SP pontok. Van egy guildem, egyenlőre egyszemélyes, mmocenter. Mivel nagjyából most hasonló szintűek vagyunk (én most lv 29) felajánlom, hogy segítelek és együtt haladhatunk a küldetésekkel, venomancer karakterem van. Megbeszélünk egy időpontot aztán felveszlek. Egy idő után úgyis nehéz egyedül már. Lehet squadolni is csak az ugye mindig időleges, meg akármikor lelép a társ. -
Hali
Új vagyok a gaméban (5 nap lvl 23 wizard) Lenne pár kérdésem

Milyen kövel lehet slotot tenni a cuccokba? Azt már vágom, h hol lehet de kell hozzá valamilyen kavics, de nem irja, h milyen
Hol lehet guildot/clánt csinálni?
A megtanult skilleket ki lehet törölni (reset vagy akármi). Van 2 támadó skillem amiket sose használok akkor meg minek
Vagy itt az összes skillre lesz elég SPm csak szint kérdése? -
<cafat>
senior tag
válasz
marcus.fenix
üzenetére
nyugi eddig teljesen megbízhatónak tűnik a szerver, már május óta megy, és nem szokott "leállogatni", csak ha van vmi gáz, szokták res-elni, ami néhány mp. és ez is elég ritkán van, hetente kb 2-3 resi ha van, legtöbb éjjel mikor üres

mod: (#69) marcus.fenix
örülök, végre 1 boldog, jó tapasztalatú, pozitív hozzáállású újonc
remélem bejön az embercsábítás, és kicsit elszaporodunk
-
slynme
csendes tag
whááá
jó lett
nemtom hogyan, de megjavult a kapcsolat és 44-re tudtam frissíteni

-
slynme
csendes tag
sziasztok

utoljára kb. 2 hete játszottam vele, azóta nem volt rá időm (az a sok meló
)
ma meg föl akartam menni, de azt irja nekem a launcher-ben, hogyUpdate Server connection failed
Please try other update servera 37-es patch van fenn, de frissiteni sem enged

amugy a lost city szerveren van egy 20-as karakterem, ezt akartam kicsit tovább vinni, de nem tudok játszanitudja valaki mit kell ilyenkor csinálni?

-
marcus.fenix
aktív tag
Feljöttem a Revolution-World szerverre, és próbálok még embereket csalni. Engem nem zavar hogy kevesen vannak rajta, tegnap 8 körül például 30 fő volt a játékosok száma. Viszont a játékélmény a lagmentesség miatt összehasonlíthatatlan avval amit a két hivatalos szerveren tapasztaltam. Szuper lesz így, remélem menni fog a szerver sokáig!
-
Timyyy
őstag
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Jaj időközben kiderült... elfogyott a nyilam
csak mivel először játszok, fogalmam se volt mit hol látok és hol tudok venni. 
Köszke a segítséget.

-
marcus.fenix
aktív tag
-
Timyyy
őstag
Valaki pls segítsen! Elakadtam
3-as szintű vagyok, gyilkolásztam a futkorászó növényeket meg 1-2 bogárféleséget, és egyszercsak abbahagyta a harcot az elfem és azóta nem tudok semmit sem támadni, mert azt írja bal oldalt a kis kék szöveg, hogy: Unable to attack.Mit tudnék csinálni?

-
marcus.fenix
aktív tag
Írok egy review-t, hátha szerzek pár emberkét a játéknak... Amellett már az ismerőseimet és a barátnőmet is bátorítgatom....
Mennyire megbízható ez a ventrillo szerver?
Mert ha becsalom az embereket aztán meg leállogat, akkor inkáb megyünk az ORACLE-ra. -
<cafat>
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
tény h kevés a játékos ezen a szerón, azért mert még nem ismerik, ezért is próbálok embereket toborozni
am ha eléred a lv 20at, akk el tudsz jutni anciend dragon city-be, és ott a west részen fox talizni bőven emberekkel
-
<cafat>
senior tag
látogassatok el ide
nagyon jó szerver jó stattokkal, lagg nélkül, és teljesen magyar közösség
és igen jobb mint az archlord
a menürendszere megszokható, am jobb alsó sarokban kattingassatok a dolgokra, onnan mindent el lehet érni, még a kilépést is
a weboldalon megtaláltok minden infót reggelésről, patchelésről, letöltésről...
remélem bővül a jétékoskör
-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ctrl alt del
Jobb mint ay archlord
-
Sirandrish
legenda
nah felraktam...így elsőre tetszik de hogy kell ebből kilépni?

-
Sirandrish
legenda
nah..most begyorsult..800k-val jön

játszik ezzel amugy valaki? -
Sirandrish
legenda
Látom pörög a topic

Nah mindenesetre regizni már tudtam és szedem lefele a gamet is...hivatalos oldalt linkelt torrentről mert az a 4 file amit lekéne szedni nagyon lassan jön..bár ez a torrentes is átlag 100k de még azis 2szer gyorsabb
-
Sirandrish
legenda
nah..talán kipróbálnám a gamet...honnan szedhetem le megfelelő sebességgel illetve hol kell regizni?
-
<cafat>
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
aham
én nem az off szerveren játszom hanem egy "tört" magyar szerón, ahol gyorsítottak a dolgokon, és nagyon jó a társaság is
eredeti szerókon ez van:
gold drop: 1 item drop: 1 sp drop: 1 xp drop: 1
ezen a magyaron meg:
gold drop: 20 itemdrop: 20 sp drop: 6 xp drop: 8és most 90es szinten kapok 5 szintem körüli mobért 0,1% xp-t
eredetin meg lv 7ig jutottam
és ott kaptam 1%ot 1 szintemen lévő mobért... 
ja és itt semmi lag, néha előfurdul, de csak nagyon ritkán és kevés időre, de viszont akkor elég durva :S de túlélhető
mindenesetre sztem mindenben és sokkal jobb mint az eredeti
gyere te is ide, majd segítek mindent részltetesen elmagyarázni, mit kell csinálni, h kell felrakni... (mert jelenleg nem volt 1xű, bár lehet most az új szerveren már az lesz
) de most nem lehet mert szerver leállás van, és csak elvileg holnap indítják újra (mert szervert és gépet cserélt a tulaj) -
Dr. Romano
veterán
Tényleg nagyon szuper játék!
A szerver hol helyezkedik el? Nálam néha picit lagos, de nem vészes.A többi játékos tényleg segítőkész, bár rengeteg az újonc! (tegnap mikor először nyomtam, mindenkitől megkérdeztem hogy mit kell itt csinálni, erre: "ők is újak, ők sem tudják"... ezután csapkodtuk tovább a szörnyeket

De aztán volt egy kiscsaj aki elvezetett ahol questet kell vállalni. Tehát "ott vannak" az emberek is

-
<cafat>
senior tag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
hali
ugye?
nekem is ez tetszik a legjobban, meg az h itt nem csak a szaros pvp, gvg, meg pk van...
hanem inkább a pt-k kaptak nagyobb szerepet és egymás segítése, nem pedig gyilkolása
meg tetszik h minden a q-ekre épül, így nem unalmas, nem csak az van mint pl archlordban, h ott életed végéig csak mobokat ölsz... dehogy minek?
meg h új skillt tanulhassunk ahoz is quest kell, ráadásul jó nehéz, így a többiek segítsége kell
nekem 1 EP-m van, már 90es és nagyon sok pt skillem van, ami csak arra jó h a pt tagokat buffolja, de nagyon hasznos pl 1 jó nehéz cultinál
meg ami még nagyon tetszik benne h nemvok a földhöz ragasztva...
ha van pl előttem 1 hegy nem kell 900 km-t gyalogolnom mire kikerülöm, hanem felugrálhatokrá, v átrepülhetem
meg az is jó h lehet úszni, így nem kell rohadt hidakat keresni ha át akarok kelni a túloldalra mint más mmo-kban..., na és persze légi harc + víz altti harc
meg ennek van története és kultúrája, nemcsak 1 sablonos tipikus mmo... 
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Kipróbáltam én is a játékot. Ez az első MMORPG amivel tolom és nagyon bejön. Igaz még csak ott tartok hogy gyönyörködöm a játékban és csapkodom össze-vissza a különböző lényeket

Jah és már questelek is. Meg kell öljek 10 Ogrét, de nem tudom merre találom őket

-
<cafat>
senior tag
most olvasom a szerver forumán h bezárták a szervert

-
<cafat>
senior tag
azzal a moddolt magyar szeróval mi lett? FYLGJA v mi...
már régóta nem játszottam és most kaptam hozzá 1 kis kedvet, de se du. se most nem látom a szervert, vis látom de csak ilyen ---- vonalai vannak és nem enged belépni
-
Dylen676
csendes tag
Sziasztok!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Indult egy magyar Perfect World szerver amely a napi 24 órában üzemel, jelenleg még csak kb. 15-20 online létszámmal.A szervergép saját és egy 1 Gbites neten van, lagg nincs.Akit érdekel látogassa meg a weboldalt ahol regisztrálhat is és kipróbálhatja a játékot.

http://perfectworld.revolution-world.com
-
whiz
aktív tag
Az a fury/vigor, bizonyos skillekhez az kell. Skillek használata közben (gyakás elsősorban) töltődik.
Egyébként meg aki nyávog , azokat nem értem. MMORPG sárcok! Nem egyedül kell gyilkolni, mert úgy valóban piszok nehéz, főleg később a magasabb szinteken. Tessék partizni amennyit csak lehet! Mindenhol akadnak játékosok, egy-egy küldetés erejéig össze lehet állni akárkivel, tökmindegy milyen nyelvet beszél (egyébként egy 160fős magyar klánban vagyok Searyna karakterrel - Euphoria klán, ha valakit érdekel Oracle szerver). Én jelenleg egy hamarosan 45-ös szintű elf priest-tel nyomulok. Az elején talán a ezzel a karival a legnehezebb játszani. De egyrészt meg kell tanulni játszani, a megfelelő trükkötket, stb, másrészt meg partiiii ezerrel
A tört szerót én baromságnak tartom, 10-20 pingek ellenére is. Nem nyújt kihívást az, hogy percenként lépek szintet, és megvan minden cucc... így nagyon hamar unalmassá válik a játék. De ahogy nimrod mondta: tesztelni tényleg jó lehet bizonyos dolgokat (skillek, stb), bár én inkább kérdezek nagyobb szintű játékostársaimtól
Egyébként én is Archlord után kezdtem ezt a játékot, hát az biztos, hogy ég és föld a különbség. Szerintem ez a játék jelenleg a top1, minden tekintetben - az ingyenes morpg-k közt. Itt tényleg mindenre gondoltak a fejlesztők. Komolyan mondom, eddig idegesítő hibát nem találtam benne, pedig játszok már vagy 2 hónapja. Hát ha még megvalósítják a többit is, amit terveznek... egyedül a magas ping zavaró néha, de hát számolni kell vele és kész, nem vészes. -
Nimrod
addikt
Jó ez a tört szeró, bátran ajánlom mindenkinek (tesztelésre inkább), hogy ne úgy járjon ahogy én (nem kevés időt elpazarolni éles szerveren és rájönni, hogy elrontottad az egészet).
-
Nimrod
addikt
Sajnos az a baj, hogy most hétvégén a hivatalos is eléggé katasztrófa volt. Pokolian nagy volt a lag, egyszer inkább ki is léptem (meghalás esetén XP veszteség, így inkább nem skillezek).
Ma végre szintet léptem (lvl 21 WB), kaptam is egy új küldetést, ahol Blackhive MadWolvent kellene írtanom... Ilyen küldetésből már van egy és pont azért skillezek, mert nem tudom egyedül megcsinálni (magyar fórumon írták hogy elite, tapasztaltam milyen erős).
Szerintem most kicsit pihentetem és olvasgatok, hátha találok valami jó tippet WB-re.
-
<cafat>
senior tag
most ezzel a hibaüzivel fogad, és nem enged be az új szerverre
ez miii?? mit kell csinálnom?? mi a baja?
kész nyűg ez az új szeró
tetszik meg minden, de valahányszor játszani szeretnék soha nem enged be, mert mindig van vmi hülye baja

-
Nimrod
addikt
Az R pontok száma feltétel a cultivation (C) növeléséhez. Elvileg, hiába csinálod a cultivation küldetéseket, ha nincs elég reputation pontod, nem léphetsz szintet. Most nekem is kéne már cultivationt lépnem (lvl 20), de olyan környékre kellene mennem, ami elég erős nekem. Inkább skillezek, fejlődök 1-2 szintet és később visszatérek rá.

-
<cafat>
senior tag

a Cultivation skill-t hogy kell feljebb tolni??
és van mellette hogy R 5, azzal mit lehet kezdeni? 
-
qad
senior tag
Ja kívánság műsor van az új szerón...Valaki mondja hogy mi kell neki és a gm meg teszi be a játékba. Most a restartoknál tartanak. Már 11-es vagyok de elfogyott a nyílvesszőm és nem tudok sehol sem venni?
Valaki segítsen pls. -
<cafat>
senior tag
aha, az jó anyag, kell nekem is
hát pont ezért tetszik a gyorsított fejlődés
így nem unom meg olyan hamar, mert kicsit jobban érezteti h van értelme öldökölni
meg most vmi c betűs skillemet kéne felnyomnom questekkel, mert nem engedi h új skilleket tanuljak
és most még a szuperszerver is ledobott 
-
Nimrod
addikt
Lehet picit "csalni" is a hivatalos szerókon. Az item shopban lehet venni cubigoldért hieroglifát, ami visszatölti az életed magától ha 50% alá megy (örökélet), meg repülő alkalmatosságot ha nem szárnyas vagy.

Egyébként a fejlődés szerintem nincs jól elosztva. Elvileg ha valakit beszervezel, akkor kapsz cubigoldot, feltétel, hogy a beszervezett érje el a 30-as szintet. 20-as szintű WB vagyok és marha lassan megy már.
-
<cafat>
senior tag
engem is dobot már ki multkor

kipróbáltam én is ezt a szervert, és kegyetlen jóóó
nagyon tetszik h nincsenek késések mikor felvesz vmit, meg h nem kell a fél életemet elnyomorékosodnom a gép előtt csak h növeljek 1etlen számot, és így sokkal élvezhetőbb az egész
mostanában úgy is csak néha játszogatok, és így tökéletes
sztem azért nincs még akkora pingje a szervernek mert kevesen vannak rajta...
méééég....
rem nem fogják megszüntetni, kéne h legyenek többen is, h legyen értelme fenntartani a szerót...
eddig nekem is nagyon bejön 
-
qad
senior tag
Ja akkor az az volt... Engem is kidobott asszem az Oracle és 3. próba után néztem utána az új szervernek. Nekem bejön, főleg hogy nincs 400-as pingem..
-
qad
senior tag
Úúúú Apaaa!! Xd. Csak ajánlani tudom mindenkinek a szetyót!! De komolyan. 3-4 kill és 3-as szintű lettem. Jaa és no latency... Pörgök mint a villanyóra?
Reg itt és lehet hogy lekell töltenetek még 1 szerverhez való hun patchet(olvassátok végig az oldalt, rövid), sorban van minden.
[link]
Na húzok is jácccani xD -
qad
senior tag
Pedig látok 1 Fylgja vagy Fylgia nevű szetyót de most 16-ps pinggel
Mék felregelek rá, letesztelem... -
qad
senior tag
Meglesem én is újra

-
qad
senior tag
Skacok, látok valami új szervert. Flygja- ez is magyar szeró? Mert eddig ezt nem láttam. Amit látok az mind magyar(Oracle, Delphi) Jó lenne ha ez is magyar lenne
Nem 300-400 as a pingje hanem csak 47
-
qad
senior tag
És igen végre elindult a játék 1 teljes reinstall után
Holnap megnézem milyen, most már elfogyott a lelkesedésem a karakter megalkotásánál
Van rá esetleg magyarosítás? -
qad
senior tag
Akkor telepítem újra... Bár én is próbálkoztam azzal. Azért thx.
-
qad
senior tag
Skacok , patchalni hogyan kell? Letöltöttem az összeset(2-6, 6-12, 12-13). Kitömörítem, beteszem a játék mappájába és hiába dupla katt rá nem történik semmi. Próbáltam a játék elindítása után a manuál moddal rámutatni de így sem csinált semmit. Mi lehet a bibi?
-
Wolverine
félisten
Fura, hogy az angol nyelvű hivatalos site-on a Beginner Guides alatt csak az installal foglalkozó menüpontok aktívak, a többi nem... így nem adok neki esélyt jelenleg

-
Nimrod
addikt
Itt van két magyar link, érdemes átbújni, valamerre ezen keresztül találtam egy térképet amin rajta vannak, hogy hol milyen szintűek a dögök.
http://zszso.hu/perfectworld/
http://noir.hunro.hu/pwhu/news.phpElkezdtem használni a hieroglifákat... kész godmode.
Sajna ha lehasználod akkor eltűnik, de annyira elég volt, hogy átlépjek a 20-as szintre. 
-
<cafat>
senior tag
hali
sztem nincs hozzá magyarosítás, de a játékban tuti vannak magyarok
innen le lehet szedni és ez nem warez link, teljesen ingyen lejön, igaz kicsit lassan mert nekem csak olyan 380-390kb/s-el jött az 1260-1280kb/s helyett
reggelni is teljesen ingyenes, linket sajna nemtok dobni, de ha leszedted és felraktad utánna elindítod, van 1 olyan menü h register, arra katt és feldob az oldalra, ott válaszd az angolt és meg tod csinálni a kódot, nevet..... -
qad
senior tag
Hi, Valami hivatalos linket pls , ha van magyart
Megskubiznám a gammát... -
Nimrod
addikt
Malajziai, egyik nap volt is anyázás a world chatben mert valaki elkezdett sárgázni.
Én tigris alakban ügyködtem a kovácsnál, erre odajött egy róka és össze akart bújni (nem szólt egy szót sem). Elutasítottam.
Nekem is pokolian lassan megy, 19-es szinten vagyok és nem tudom csinálni a küldetéseket sem, marad a lassú skillezés.
Egyébként ez részemről talán WB ártalom is, írták, hogy nagyon kevesen viszik magas szintig mert nehéz, gondolom ha már 19-nél ilyen akkor csak durvább lesz.
-
<cafat>
senior tag
hát jahh, én még csak 6os vok, kicsit furcsa, mert több % xp-t ad 1 dög mint az archlordban de mégis vh lassabb az egész :S
de viszont a grafika gyönyörű, egyre jobban tetszik, meg azok vicces dolgok amiket beleraktak....
én csaj karit csináltam (wing elfet) és odajött hozzám 1 srác kari aki szintén wing elf volt, és vmi kopogást hallottam, azt megjelent 1 !
én meg rákatt, aztán azt veszem észre h a karjaiban vok, és ott smárolnak.... loooooool
meg azon röhögtem h rengeteg benne az emo style haj
de tetszik, látszik rajta h jó távol keleti játék, nagyon kötődik ahoz a kultúrához
(csak azt nemtom h japán v kínai v esetleg kóreai
bár sztem japán) -
<cafat>
senior tag
pont most akartam megnyitni a topikot, mert tudtommal sem volt ilyen, de már elkéstem
am a játék nagyon tetszik, főleg az igényes graf, bár a talaj, meg házak kicsit csúnyák, de pl a víz.... hát az jobb mint a farcry-ban sztem
meg hogy lehet repülni meg úszni, és ott is gyilkolni... de jóóó
pár napja kezdtem a gamet és jobban bejön mint az archlord, legfőképpen azért mert nem vagyok a földhöz ragasztva, és nincsenek grafikai határok
-
Nimrod
addikt
Meglep, hogy ennek nincs topicja, pedig ahogy észrevettem, elég sok a magyar. Kicsit elüt a szokásos skillezzünk föl és ennyi mmorpg-ktől, függővé nem tesz, de kis kikapcsolódásra jó.
Igencsak meglepődtem, amikor valaki magyarul kért segítséget a közös chatben, írtam is privátot, de nem válaszolt, majd ugyanaz a játékos kihívott PvP-re és majdnem elvertem, de elfutott.
Ha van más is az írjon ide, ha nem, topic zárható.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Energiaital topic
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy ruhás topik
- iPhone topik
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen autót vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X4 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen. 1 Év Garanviával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékai Adatkábel. 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE (2020) White 64GB 100% AKKSI
- Dell Inspiron 7720
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)