Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FistRed
csendes tag
Sziasztok! én a Perfect Wolrd Internatonal Morai serveren játszok lvl 80 wr pár napja kezdtem nagyon meg újult nekem nagyon tetszik gyertek ti is bátran regisztrálni [ltt] tudtok
-
adamkaa777
senior tag
sziasztok
nyitottam a forsaken worldnek egy topicot remélem van közületek aki játszik vele. -
Mukorka
addikt
Ez a fórum megegyezik a jelenleg Forsaken World néven futó ingyenes mmorpg fórumával?
-
csenger41
tag
Időközben 56-osra fejlődtem, indítottam egy Faction-t is Extincts néven, várok bárkit, van bőven hely, nem gond ha ritkán játszol vagy kezdő vagy!

-
csenger41
tag
Sziasztok!
Én a Dreamwave szerveren játszok, most 29-es Assassinom van, Nandiel a nevem. Ha valaki szintén ezen a szerveren játszana, keressen meg nyugodtan, újoncoknak szívesen segítek, és egy jó hangulatú klánban is bennevagyok.
A magyar szerveren az a verzió fut, amiben a Tideborn-ok is bennevannak már? -
Ferlito
tag
több mint egy év után ujrakezdem, vagyis folytatom
Igaz a jelszavam meg felhasználónevem csak nagyon nehezen ugrott be
Kíváncsi vagyok mit szólnak a játékbeli haverok, klántagok
Ha minden igaz egy lvl 60-as blademaster vár a további kalandokra. Ha van vkinek kedve játszani még, akkor írjon! 
-
degu
senior tag
Van valami magyar oldal,ahol a jatekkal kapcsolatos infokat lehet talalni?
-
slynme
csendes tag
Lost City szerveren nagyon sok magyar van, van kb. 5-6 magyar klán, én most a HunDragon-ba vagyok. Lvl 67-es cleric-em van. Kicsit laggol ha a városban vagyok, de hát ez érthető
-
Vistaboy
veterán
Gondoltam kipróbálom a játékot, előtte azonban megkérdezem, hogy a nemzetközi szervereken játszik-e valaki (Lost City, Heaven's Tear, Sanctuary, Harshlands, Dreamweaver)?
-
degu
senior tag
Megneztem az Altalad belinkelt szervert,es kulon van egy jatek-letoltes link,meg egy zene letoltes link
Ez azt jelenti,hogy ezek kulon vannak,es letoltes utan ossze kell oket applikalni,vagy a kulon zene link az inyenceknek szol?
Es meg azt lenne jo tudni,hogy ez egy koreai szerver,vagy EU-szerver?
En egyebkent az EU-szerverre gyurok,de sehogyan sem tudok feljutni ra meg egyszer.
/Kozben le kellett gyalulni a gepem/.Mar az is megfordult a fejembe,hogy ez regebben *beta*verzio volt,es most vegleges lett,de a regi belepo-kodok mar nem ervenyesek?Vagy valaki feltorte az accomat,es garazdalkodott a nevemben,es ezert tudtomon kivul bannoltak? -
mate0217
aktív tag
Most töltöm a játékot!!
-
fighter27
csendes tag
Probléma megoldva

-
fighter27
csendes tag
A PvP problémát megoldottam, de a máski kérdésem még mindig áll
-
fighter27
csendes tag
No, elkezdtem perfect world-özni - 19 szintű vok- és eddig nagyon tetszi, de lenne két kérdésem. 1: Van-e PvP és ha van hogyan lehet
2: hogyan lehet elérni az autoscopy önfejlesztést?
A válaszért előre is köszi. -
.40a
csendes tag
Sziasztok! Hol tok regizni az alap Pw serokhoz?
előre is köszi -
fighter27
csendes tag
Hagyjuk inkább perfect world-özök.
JÓl elbeszélgettem magammaml, mi?

-
fighter27
csendes tag
BOcs most látom, hogy nem az archlordról van szó. A fenti kérdéseim az archlordra vonatkoznak
-
fighter27
csendes tag
Hogy és hol kell szervert keresni? Az a sz*ros xfire-vel nem mek semmire.
-
fighter27
csendes tag
Hali!
Feltettem a játékot regisztráltam feltettem a xfire-t és mikor elindítom a játékot kiírja,hogy "patch failureˇ". Plíz segítsetek!!!
-
degu
senior tag
Szerettem volna a Revolution Perfect World szerverre bereggelni.Nem sikerult!
Nem egeszen ertem a dolgot,mert a jatekszerverre siman bereggeltem,es jatszani is tudok,de a szerver *honlap*?! oldalara nem tudok belepni! Pedig nagyon erdekelnenek a leirasok,questek - magyarul.
A jatekban mukodo accot nem fogadja el,uj regget /honlap regget?/ meg nem fogad el...
Valamit elneztem? Vagy mi van?
-
PelePeti
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom . Regeltem minden rendben volt követtem a linket aktiváltam az accountomat de mikor játszani szeretnék kiírja hogy incorrect az id vagy a pw !
pedig 100% hogy helyesen adtam meg mi lehet a gondja??
Segítsetek pls! Előre is kösz -
Bordoi
őstag
Töröltem néhány offot a topikból.
<cafat>--davies A személyes problémátokat privátban beszéljétek meg.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest