Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
h040091
csendes tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
De lehet, sőt, rá is dugtam. (Szánom-bánom, de első dolgom volt, hogy rányomtam a pent, aztán láttam, hogy drivert akar...) Épp ezért lenne fontos, hogy megtaláljam ott drivert, ahova a telepítő kicsomagolja, de ott csak a 0 bájtos fájlok vannak (dokhdc.inf, dokusb.inf) és egy Safeeject.exe. Így nem tudom azt csinálni, hogy az ismeretlen eszköz illesztőprogjamját újratelepítem az eszközkezelőből, mert nincs meg az illesztőprogram. Időközben a windows mappában megtaláltam a két fájl nem 0 mérettel, viszont azokra meg azt írja, hogy nem tartalmaz információt a hardverről. Szóval eltoltam ez tény, de ezen a gépen kell használnom, nincs mese. Szóval az érdekelne, hogy hogy pucoljam a drivereket, hogy ''tiszta lappal'' foghassak neki újra? Az oprendszer újratelepítése is egy alternatíva lehet, de ezt is szeretném elkerülni. Mondjuk mivel igazából sehol nem találtam ilyen hibát leírva, arra lehet következtetni, hogy egyedi az eset (hogy nem fut le normálisan a telepítő) - és így mégis pl egy újratelepítés lenne a legjobb. Azért ha valakinek van ötlete, szívesen veszem, köszike.
NT
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sorozatok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- AKCIÓ! 500GB HDD -K (WD) 16MB cache
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest