Hirdetés
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Házimozi belépő szinten
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
Aktív témák
-
h040091
csendes tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
De lehet, sőt, rá is dugtam. (Szánom-bánom, de első dolgom volt, hogy rányomtam a pent, aztán láttam, hogy drivert akar...) Épp ezért lenne fontos, hogy megtaláljam ott drivert, ahova a telepítő kicsomagolja, de ott csak a 0 bájtos fájlok vannak (dokhdc.inf, dokusb.inf) és egy Safeeject.exe. Így nem tudom azt csinálni, hogy az ismeretlen eszköz illesztőprogjamját újratelepítem az eszközkezelőből, mert nincs meg az illesztőprogram. Időközben a windows mappában megtaláltam a két fájl nem 0 mérettel, viszont azokra meg azt írja, hogy nem tartalmaz információt a hardverről. Szóval eltoltam ez tény, de ezen a gépen kell használnom, nincs mese. Szóval az érdekelne, hogy hogy pucoljam a drivereket, hogy ''tiszta lappal'' foghassak neki újra? Az oprendszer újratelepítése is egy alternatíva lehet, de ezt is szeretném elkerülni. Mondjuk mivel igazából sehol nem találtam ilyen hibát leírva, arra lehet következtetni, hogy egyedi az eset (hogy nem fut le normálisan a telepítő) - és így mégis pl egy újratelepítés lenne a legjobb. Azért ha valakinek van ötlete, szívesen veszem, köszike.
NT
Aktív témák
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte AORUS NVMe Gen4 SSD 2TB
- 500 GB 3,5" SATA-s winchesterek eladóak (Western Digital, Toshiba, Seagate) 100/100
- XPG 1TB M2 NVMe PCIe SSD 3000/3500MB/s (SX8200PNP) / Beszámítás OK!
- Bontatlan Samsung 870 QVO 1TB SSD
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest