Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Igen. Nem is nagyon tud vele mit kezdeni. Ha bedugom, azt nem is érzékeli, de Sajátgépben ott van. 0 bájt-ot ír rá, és kattintásra azt írja, hogy nincs formáza, és felkínálja a formázást. Ez jó is lenne, csak ahogy elindítom, kidob azzal, hogy a Windows nem tudta befejezni a formázást.
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Én is elég nagy trutyiban ülök... Kéne a pendrive-om, de meghalt szegény. Formázás közben kampec. Az érdekelne, hogy lehet bele új életet lehelni? Vagyis nem is formázás. Partition Magic-el töröltem a partíciót ami rajta volt, hogy majd jól csinálok másikat. Azóta nem tudom se megnyitni, se formázni. Ezzel így lehet valamit kezedeni esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- Eladó 2db TOSHIBA PC P300 3,5" 3TB SATA HDD 100/100%
- IDE HDD-k eladók
- Western Digital WD Blue 3.5 2TB 7200rpm 256MB SATA3 merevlemez,hibátlan állapotban,HD Sentinel!
- 1TB-os hibátlan merevlemezek,WD Purple,WD Black,Toshiba P300,hibátlan állapotban,HD Sentinel!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest