Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
van egy pendrive, amire egy virtuális Cd-t készítettek, berakva CD-nek mutatja magát, és a rajta lévő program fut.
Nekem ez nem kell, de használnám a pendrivet, de Win alatt sem, és MAC alatt sem lehet formázni, törölni, semmit, mert szerinte CD, és minden ilyen próba esetén szürke a format/delete menüTipp?
-
default.
őstag
sziasztok.
van egy 4GB pendrive-om, és ha jobb gombbal rákattintok, nem írja ki a formázás menüpontot, és sajátgépben megnyitva sem engedi törölni a tartalmát.
én még nem láttam ilyet. ez mitől van, és mi a megoldás ?köszi szépen előre is!
-
-
-
ingalls
senior tag
Sziasztok!
Ma bedugtam egy tessék-lássék összerakott gépbe a pendrive-om és egyszercsak elkezdett zúgni, kerregni a gép és leégett/leolvadt az adathordozó. A lámpája világít, s most a win 7 zajong, ha bedugom, de nem látja.
Mi történhetett? Pendrive-gond, vagy a gép hibája?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Ingalls -
válasz
prime_adam #942 üzenetére
Már hogyne hozná?
videó -
prime_adam
aktív tag
Helló!
Igazából nem tudom ide illik-e a problémák közé, azért felteszem a kérdést. Saját topikja nem volt a pendrive-nak. Szóval vettünk egy corsair padlock 2-t [link] és a gombokra 0/1, 2/3 stb van írva. Valaki tudja, vagy van valakinek ötlete, hogy lehet előhozni a páratlan számokat? Feltételezem egy gombnyomás a páros, de se hosszan tarva, se kétszeres nyomásra nem hozza elő a páratlan számokat. Ha meg nem lehet előhozni nem értem miért van rajta hogy vagy 0 vagy 1. Használati útmutatóban nincs benne
-
morbias2
aktív tag
válasz
Mr. Elliot #932 üzenetére
Xp-n is uan az. Végig fut a formázás,de nem tudja befejezni.
Kuka lett a pd. -
Khaosz55
addikt
Hali,
haver adott kipróbálásra egy 8 gigás Pen drivot. Megformáztam Fat32-re. Most írni akarok rá de nem lehet azt írja távolítsam el az írásvédettséget a meghajtóról.Mi lehet a gond ? Nincs rajta írás védelem gomb.
Már volt gond ezzel a pendrive-al. Tesztet sem tudok lefuttatni mert nem engedi írni.
-
zetecR
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #865 üzenetére
Szia,
lenne egy másolás közben kihúzott pendrive, amit semmi nem lát, max a Device Manager, mint 0MB-os USB Device.
A DISK PART lsit disk parancsa is No Media-ként látja, AIDA-t megállítja, stb.Kuka?
-
draco31
veterán
2 Gb-os noname pendrive azt csinálta, hogy film ment róla a dvd lejátszón, és egyszer csak megállt a film. Azóta semmi nem érzékeli a pendrive-ot. Kuka??
-
morbias2
aktív tag
válasz
Mr. Elliot #932 üzenetére
Idő közbe meg most vettem észre,hogy el szállt az xp-m
Most fel kell raknom másik vinyóra -
panizzi
aktív tag
Van egy 4 GB pendrive-om, a gép felismeri, de nem tud róla olvasni semmit, nem tudja formázni (xp, w7).
Valamilyen low level format kellene neki. 5let? -
morbias2
aktív tag
válasz
Mr. Elliot #930 üzenetére
Köszi!
Kipróbálom xp-n az van csak fent -
morbias2
aktív tag
Sziasztok!
Nekem van egy a-data 8gb pd-m.Az vele a gond ,hogy amikor csatlakoztatom egyből kiírja h formázzam.De mikor a formatra megyek nem tudja leformázni azt írja!
Valaki tudja esetleg lehet valamit kezdeni vele v kuka?
Köszönöm szépen!
üdv.
m2 -
1NST1G8R
senior tag
Szevasztok!
Az lenne a gondom hogy van egy Kingston data traveler 100 G2 típusú 4gb-os pendriveom és ha másolni akarok rá először indul rendesen, másol szép gyorsan aztán iszonyatosan belassul, vagy 10 perc amíg felmegy egy 1.5gb-os film. Ez mitől lehet? Drivert kéne keresnem hozzá?
Próbáltam formázni többször is, több módon, de sajnos nem tudom mi lenne az optimális beállítás (ha esetleg valaki ebben is tudna tanácsot adni megköszönném), így ez nem okozott változást.
-
Fasty
csendes tag
Sziasztok
Problémám a következő lenne vettem egy Goodram shark 16gb pendrive-ot, a gép felismeri minden ok volt.Aztán megpróbáltam rámásolni egy 12gb bluray filmet azt írja a gép ,hogy túl nagy fájl. Ok próba egy kisebbel 4,5gb bluray azt is kidobta a kicsi 1-2 gb semmi gond.
Mi lehet a baj légy szíves segítsetek.Köszi.
-
szajmon101
csendes tag
Sziasztok!!!
A problémám a következő: van egy 16 gigás pendrive-om, azzal nemrégiben telepítettem egy netbookra win7-et.....teljesen jól ment minden sikerült.............de azóta a pendrive-omat nem tudom használni sem az autó rádiójában, sem a dvd lejátszóban..........error 23 hiba üzenetet ír ki!!!! A windows felismeri amúgy a pendrive-ot, meg tudok rá adatokat tölteni, törölni, formatálni is tudom, de nem lehet használni emiatt az error 23 hiba miatt, az autósrádióban és a dvd lejátszóban!!!!
Tudnátok segíteni, hogy mit csináljak vele???
Válaszotokat előre is köszönöm
Kriszta -
Sgt. Chris
aktív tag
Sziasztok! Ma vettem egy 16GB-os Transcend Jet Flash 700-as pendrivot, ami elvileg USB 3.0-as szabványú, de akármilyen csatlakozóba teszem az alaplapon, csak max 20Mb/s-al másolja az adatokat.
Az alaplapom egy ASUS M4A87TD EVO, amin elvileg NEC USB3-as vezérlő van.Hogyan tudnám működésre bírni??? A drivert feltelepítettem of course...
-
Szabolcs78
csendes tag
Sziasztok
A nem tudom hány éves, 2 GB-os, vastagon gumírozott, A-Data pendrive-om ma meglepetéssel szolgált: nem látja egy gép se. Hiába próbálom sorba az USB-helyeket, semmi ...
Mi van ilyenkor?
-
-
bakonaky
csendes tag
sziasztok! egy 8G penre nagy kűzdelem után sikerült felraknom ULINUXot. ill . nem tom sikerült e , mert nem bootol. de bizt hogy rajt van, mert azóta a pen. töpörödött 2.4gigára.
a kérdésem : hogy lehet visszacsinálni?
segítséget köszönöm
formázáskor is csak a 2.4 gigát formázza újra. az az öt giga végleg elveszett? -
Angel1981
veterán
Sziasztok!
Van egy 32GB-os pendrive-om, ami FAT32-ben tárolja az adatokat.
Szeretném megformázni exFAT-re, de csak azt a hibaüzenetet kapom, hogy "A Windows nem tudja befejezni a formázást."
A drive egyébként jól működik, már előzőleg letöröltem róla mindent.
Mi lehet a gond?Köszi előre is!
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #916 üzenetére
Látszani látszik, rákattintok és maga a win dobja fel a formázási lehetőséget. Formázás indítása és a válasz, hogy a windows nem tudta befejezni a formázást. Következő figyelmeztetés, hogy a windows nem tudja formázni.
Azért kipróbálom másik gépen holnap.
-
válasz
ChuckyOsb #915 üzenetére
Ha van lehetőséged (pl egy haver gépe), akkor egy másik gépen is próbáld ki, és ha ott látszik, akkor formázd le ott. Sajnos többször előfordult már eddig is, hogy egy adott gépen úgy tűnik, mintha megdöglene egy pendrive, másik gépen/OS alatt meg simán működik. Ez ilyen x-akta kategória, kivéve, ha valami kártevő garázdálkodik...
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #914 üzenetére
Köszönöm de most az a problémám, hogy fel sem ismeri már a pendrive-ot a Windows. A LIST DISK parancssor után sem és a Sajátgép-ben sem.
-
válasz
ChuckyOsb #913 üzenetére
Fuss neki még1x, de most így, hátha így összejön: [link]
(A leírás W7-re vonatkozik, de Vista-nal is működik természetesen)UI: Ha 32 bites OS alól 64 bites telepítőt szeretnél létrehozni, akkor a bootsect.exe-t 32 bites telepítőlemezről kell futtatni, hisz a 32 bites OS nem tudja a 64 bites fájlokat futtatni.
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz
Anubis_9 #912 üzenetére
Sziasztok!
Vistát szerettem volna pendrive-ra rakni ez alapján de active után nem az történt nálam aminek kellett volna a leírás szerint. Bezártam a program ablakot és újból akartam próbálni...
Azóta a Windows(jelen esetben Xp) nem ismeri fel a pendrive-ot. Felismerte, hogy cserélhető lemez, de a sajátgépben nem tudom megnyitni. Formázni sem tudja a Windows.Mit javasolnátok?
Köszönöm előre is a segítséget.
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Kingstone DataTraveler 8 GB-os pendrive-om van. Megfigyeltem, hogy minél több adatot tartalmaz, vagyis minél kevesebb a szabad hely rajta, annál alacsonyabb lesz rá való másoláskor az adatátvételi sebesség.
Valóban köze van a kettőnek egymáshoz?
Köszi!
-
morbias2
aktív tag
Hali!
Nekem az a gondom egy 16gb pd-vel,hogy rámásolok azt nincs olyan meghajtó a gépbe.Vissza csatizom és rajta van az adat!
köszi. -
Boxi88
őstag
Tudna ajánlani valaki valami progit amivel meg tudnám particionálni a pendrive-ot, 2 vagy 3 részre? Maxell típusú pendrive-ról van szó, ha ez számít...
Előre is köszönöm!
-
Macsorsi
tag
Van egy HP 4535s-em, és azt írja ki az alapvető rendszereszköznél, hogy "Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)
Nincs illesztőprogram kijelölve az eszközinformációs készlethez vagy elemhez."
64 bit-es Win7-em van...de nem tudok kiigazodni hogy mit kellene telepítenem.
A pendrive-omat, amit ezelőtt felismert, most nem találja...Összefügg ez a kettő??
Próbáltam másik gépen, ott kiírta legalább a pendrivet, de megnyitni és formázni sem tudtam, mert azt írta ki, hogy helyezzem be...Mi lehet a baj??
Köszönöm!! -
DJ. Ru$y
nagyúr
Sziasztok!
Van nálam egy pendrive ami bevágta a durcát és nem engedi, hogy formázzam... azt dobja rá, hogy írásvédett, pöcök kapcsoló nincs rajta, unlocker nem akarja feloldani, minden formázó program azt írja, hogy írásvédett.
Mit lehet tenni? Dobni a kuka felé?
-
PH 5.5
aktív tag
válasz
Vasinger! #864 üzenetére
Kicsit megkésve, de talán tudok segíteni kingmax ügyben (ha még megvan).
Nekem egy 16GB-os u-drive van, ami írás közben elpusztult és utána hasonló tüneteket produkált, mint a tied. GDB-FAT-tal sikerült lementenem róla az adatokat, de formázni sehogyan sem tudtam. Próbáltam win, linux, osx alatt, HP format tool-lal, a Hirens-en lévő összes cuccal, de semmi eredmény.
Aztán a Kingmax oldalán nézelődve találtam egy UDF Recovery Tool nevű progit, na az megoldotta a problémát. Utána azért lefuttattam egy teljes írás-olvasás tesztet, ami hiba nélkül lefutott. -
morbias2
aktív tag
Most melóba notin leteszteltem,de semmi hibát nem talált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Honda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megjelent a OnePlus 13T
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest