Hirdetés
- Blu-ray lejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChrissTa
tag
válasz
pechman8
üzenetére
Nekem is volt hasonló problémám régebben. Sajnos az egyetemi könyvtár szinte összes gépén ott volt az a betolakodó, egészen pontosan egy kis férgecske. Az autorun állományok törlése a legrosszabb, amit lehet tenni (ez volt az első próbálkozás), mert ilyenkor azonnal másolódik az összes meghajtóra, ami az OS által elérhető. Nálam a nod32 a frissítés után azonnal szólt és letakarította a kis mocskot. Utána ment a cCleaner és utána már minden ok volt. A fájlok és könyvtárak utána rendesen elérhetőek voltak.
Amúgy nem csak usb-s cuccról terjedhet. Én sajna egyszer egy régi IDE-s mobil racken is hazacipeltem magammal ezt a vackot és sikeresen megfertőztem vele az otthoni gépet is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Blu-ray lejátszók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest