Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zohan
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #699 üzenetére
vanank it forumon emberek akik tudják cseréltetni ujra olcsón..
-
-
Zohan
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #697 üzenetére
akkor szerintem tuti h rossz mert xbox sem látja a cuccost.
-
Akkor 2 lehetőség maradt, az egyik, hogy halott a pendrive, a másik, hogy nem jó neki az USB driver... Nem szeretem az ilyen progikat, jobban szeretem kézzel elintézni a dolgot, de most (mivel bármikor elmehet az áram), nem biztos, hogy folyamatosan tudok lenni, szóval próbáld meg ezt a "driverkeresőt" [link]
Ha USB-hez talál drivert, akkor azt telepítsd fel(mást ne) és gép restart. Ez idő alatt ne legyen a gépre dugva a pendrive... -
Zohan
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #695 üzenetére
-
PRAM=Phase-change RAM (fázisváltó véletlen elérésű memória) azzal nincs gond, azzal viszont igen, hogy nem lehet formázni.
1 módszert tudok csak javasolni, de csak saját felelősségre!!!UI: Hát ez már nem igaz, megint vihar hegyek érnek ide...
Ameddig és amikor lehetséges leszek itt PH-n, hú de tele van a hócipőm ezzel az időjárással...
(Én dolgozom a gépeken, szóval ha ki kell lőnöm őket, az érzékenyen érint) -
Zohan
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #691 üzenetére
nem lehet uj kötetet létrehozni se semit fel sem kinálja ezt a lehetőséget... viszont egyes pendrive javito progik igy látják a driveot. " 2231 PRAM" ez vajon mi?
-
ChrissTa
tag
válasz
pechman8 #670 üzenetére
Nekem is volt hasonló problémám régebben. Sajnos az egyetemi könyvtár szinte összes gépén ott volt az a betolakodó, egészen pontosan egy kis férgecske. Az autorun állományok törlése a legrosszabb, amit lehet tenni (ez volt az első próbálkozás), mert ilyenkor azonnal másolódik az összes meghajtóra, ami az OS által elérhető. Nálam a nod32 a frissítés után azonnal szólt és letakarította a kis mocskot. Utána ment a cCleaner és utána már minden ok volt. A fájlok és könyvtárak utána rendesen elérhetőek voltak.
Amúgy nem csak usb-s cuccról terjedhet. Én sajna egyszer egy régi IDE-s mobil racken is hazacipeltem magammal ezt a vackot és sikeresen megfertőztem vele az otthoni gépet is. -
Zohan
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #691 üzenetére
holnap érek csak haza majd akkor megnézem.. de szerintem nem fogja engedni.
-
Hozz létre rajta egy új kötetet (jobb egér a pendrive-on/Új kötet) majd formázd le.
Vagy esetleg ezt nem engedi?(Bocs, ha esetleg ma nem fogok válaszolni, de itt felénk már 5 körül átment egy durva vihar, pár óráig áram sem volt és a net is szarakodik, és sajnos most is egy szép vihar közeleg, ha ideér le kell kapcsolnom a gépeket...)
-
Zohan
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #689 üzenetére
-
bcszs
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #687 üzenetére
Lemez1
Eltávolítható (E
ÜresDe semmi mást! Ez kellett egyáltalán?
-
-
bcszs
csendes tag
Sziasztok! Van egy 8 GB-os pendrive-om, amit felimer a számítógép (hogy van valami az USB-be), de amikor rákattintok hogy megakarom nyitni, akkor azt írja ki, hogy nincs ilyen meghajtó! Az adatok nagyon fontosak lennének számomra!
-
-
Zohan
senior tag
ha egy pendrive azt irja ki h nincs lemez akkor mit lehet tenni vele?
(maxell 4gb) -
troland26
őstag
én is szenvedek az sd kártyámmal..a fényképezőmbe nem működik mert azt írja , hogy szüntessem meg az írásvédelmet , de érdekes módon , ha a kártyaolvasóban van tudok rá a gépről képeket másolni ..mi lehet a gond ..csak nem nekem is valamilyen kártevő ?
-
-
Igen vírus. A vírus forrása a számítógép! Hiába formázod a kártyát, mert a formázás után a számítógéped rögtön felülfertőzi! Először a PC-t "fertőtlenítsd! Én tapasztalatom szerint csak az összes partíció törlésével szabadulhatsz meg tőle... Én próbáltam több mindent de csak ez segített.
Fontosnak vélt képeket ilyesmit mesd ki DE NE USB-s eszközre!!!! CD/DVD-írás, Skydrive, Dropbox...
A számítógépre dugott minden USB-s eszközt is formázni kell, mert ezekről a már tisztává varázsolt gép felülfertőződik. Nekem csak így sikerült, pedig sok órai szenvedés van mögötte.
Ja! Ha valahova vitted a "memóriáidat" ott is valószínű a fertőzés! Sajnos...
UI: Az én "központi" gépemen legális fizetős vírusirtó van, Avira Antivír Premium ez a gép nem kapta be!
-
riki
senior tag
Első kérdésem, milyen kergetőt használsz ? Mert amit írtál tipikusan az Win32/AutoRun.IRCBot trójai jelenlétére utal. Az általad meglelt állományt tölts fel a virustotál-ra. Ha az van ,akkor gyere át a "Melyik a legjobb vírusirtó" fórumba. Ott rengeteg hasznos tanácsot fogsz kapni, eltávolítás ügyben.
Zohan: Keresd priviben Ludo 72-őt. Az ilyen dolgokban ,nagy mágus!
-
Zohan
senior tag
Hali mindenki
Kingston 256GBos DT310es illetve 128as DT200as tipusokrol lenne kérdésem.. konkrétan az a bajuk hogy irásvédettnek mondják magukat igy kicsit necces használni..
illetve a másiknál olyan van h ráteszed a cuccost és legközelebbi használatnál nincs rajta..
ezek a hibák megldhatók valahoygy vagy kuka?
-
Heavy78
csendes tag
Ugyanez nálam is, csak én a fényképezőmmel vagyok igy. A képek rejtett könyvtárba kerülnek, felmásolás után nem tudok fényképezni. CARD READ ERROR. Ezután formázom az SD kártyát. és utána müködig addig, amig össze nem kötöm a szgéppel. *.ink fájlok jelennek meg a kártyán, valamint a gépen is.
Ez valami virus lehet, találtam egy NEMAD. EXE nevü fájlt, sztem ez az oka mindennek, csak nem tudom leszedni a gépről, a virusirtó sem jelzi ki.
-
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Nagy bajban vagyok ezért fordulok hozzátok!
A probléma az hogy véletlenül töröltem a pendrive Recycles mappát és most nem tudok semmit elérni a meghajtóról.
És legalább a jelszó kezelőm adatbázis file-ja jó lenne! De ha valahogy rendbe lehetne hozni az egészet az lenne a legjobb!Köszi előre is mindenkinek!
-
válasz
pechman8 #655 üzenetére
Nos igen, megvan a megoldás. Sajna vírus....
Egy régi tiszta HDDre telepítve a rendszert (a gépben lévőt lehúztam!) és víruskeresőt minden kiderült.A kártevő minden USB-s eszközt megfertőzött, legyen az pendrive, fényképező, mp3 lejátszó.
Nagyon agresszív. Egy autorun.exe állomány módosításával terjed. Úgy sikerült megszabadulni tőle, hogy mindent de mindent le kellet formázni! EGY TISZTA GÉPPEL!Védekezés ellene? A fontos adatok CD/DVD-re írása. Semmilyen USB-s eszköz nem jöhet szóba mint adatmentő. Sajnos ha rádugjuk a fertőzött pent a gépre a víruskereső nem riaszt! Csak akkor vette észre, ha "mély" vizsgálatot futtattam az eszközön.
Remélem segítség valakinek a bejegyzés!
Legyetek óvatosak és a fontos adatokat rendszeresen írjátok ki.
-
Lyyzeg
csendes tag
Köszi a választ, de szerintem nem ez a baj... JPEG-ben ment a gép, meg már nem először raktam át a számítógépbe és eddig nem volt ez a hiba. A "legjobb" az egészben, hogy délután egymás után többször is, mintha mi sem történt volna, felismerte.... Nem tudom mi lehet a baj, csak félek vele fényképezni, mert nehogy az legyen, hogy akkor lesz vége, amikor nem szeretném, vagy már nem tudom lementeni a képeket....
-
-
Lyyzeg
csendes tag
Kedves Hozzáértők!
Amit találtam a neten, utánaolvastam e témában. Ugyanis az történt velem, illetve a Toshiba 8gb-os SDHC memória kártyámmal, hogy a gépbe betéve beolvassa, mint könyvtárat (G), de megnyitni nem lehetett, mert akkor a "Tegyen be egy lemezt..." felirat jelenik meg. A fényképezőbe visszatéve a kártya működik. Ahhoz, hogy le tudjam szedni a képeket, összekötöttem a fényképező adatkábelével a gépet, így egyből jó volt , felismerte, megnyitotta a mappát, ki is tudtam másolni a képeket.
A kérdésem az lenne, mivel olvastam, hogy sokan azt írták, hogy így már kuka a kártya, hogy merjem-e így használni (mert adatkábellel le tudom szedni az adatokat), vagy felejtsem el?
Köszi a válaszokat!
-
lordvico
csendes tag
Sziasztok!
A korábbi hozzászólásokhoz hasonló gondom van: microSD USB-s pendrive testen keresztül gépre kötve egy műveletet elvégez, pl másolás, törlés, a második műveletnél viszont leakad az explorer, várva a hardver válaszára. Kihúz-bedug, utána ismét egy művelet végezhető el.
Windows 7 alatt történik mindez, XPn nincs gondja. -
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Van egy pendrive-om amit egy gépen nem tudok leválasztani, mert valamely program használja. Már akkor sem tudom ha csak bedugom és nem nyitok meg semmit róla. Honnan lehetne megtudni, hogy mely program használja. A pendrive tökéletesen működik, de így elég kényelmetlen ezen a gépen a használata. Vagy mit tudok tenni, hogy le lehessen választani?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
kenwood3
addikt
Szaisztok van 1 Kingston DataTraveler 4gb-os pendrive-om , ilyen . A probléma az vele , hogy ha bedugom a gépbe akkor felismeri a windows feljön az automatikus lejátszás is látom a mappákat és a fájlokat is rajta. De ha el akarok indítani rajta 1 zenét vagy bármi mást akkor behal tőle az intéző és addig nem tudok csinálni semmit míg ki nem húzom a gépből . Próbáltam formázni azt se engedi, ezt írja ki " a windows nem tudta befejezni a formázást "
A kérdésem az lenne , hogy mit lehetne vele kezdeni illetve mi lehet a baja ? Válaszokat köszönöm
-
engine88
aktív tag
Sziasztok
Formáztam egy 4GB-os Kingston pendrivot, és 1.79GB lett a mérete.
Mit rontottam el?? Vissza lehet csinálni 4GB méretűre? -
Az MBAM-ot le akartam tölteni, mert nem ismerem gondoltam kipróbálom. Az Avira Premium (megvettem, nem is ezzel a géppel van gond) blokkolta az oldalt! Ennyit az MBAM-ról a részemről.
Eddig a legsikeresebb felderítő nálam az A-squared Anti Malware. De amint írtam nem talált semmit. Ezért él még bennem a gyanú, hogy hardverhiba... de csak pislákol....
Szóval nem találkozott még más ezzel???
Hát nem is kívánom senkinek...Asszem egy "szervíz" HDD-re felrakom a winXP-t és akkor kiderül.
-
-
Nem biztos, hogy pendrive probléma de leírom hátha belefutott már valaki és tud segíteni.
Adva van egy pc. A rádugott pendrive-on nem látszanak a könyvtárak hanem csak parancsikonok a könyvtárak neveivel. A parancsikonok a c:windows/system32 könyvtárba mutatnak... Magyarul: a pendrive könyvtárai eltűnnek, a helyükön csak parancsikonok vannak. Könyvtárműveleteket sem lehet csinálni mondjuk Commander-rel csak fájl műveleteket. A könytárak nem semmisülnek meg hanem rejtetté válnak! A pc merevlemezén lévő könyvtárak rendben vannak. Pendrive-hiba kizárva mert másik 3 idegen pendrive-al is ez a helyzet. USB port-hiba kizárva mert más usb-s eszköz rendben működik pl: webcamera, usb-wifi adapter, nyomtató. A windowsxp-t újraraktam formázással! A merevlemez két partícióra osztva a D: meghajtót nem bántottam. Az újratelepítés után a probléma NEM szűnt meg! Szerintem vírus lehet az oka ami a D:-ről felülfertőzte az új rendszert. De víruskereső nem talál semmit: Avira, A-squared. Viszont bekapcsolásnál az Avira vírusriasztást ad a c:windows/temp könyvtárból a friss rendszeren. Pfúúú na ez a gond. Találkozott már valaki ilyennel? Ugye vírus lesz? mert nem szeretném potyára törölni a d: partíciót amin "fontos" adatok vannak!
A google-n már túl vagyok... ami kiderült: A problémával nem vagyok egyedül de megoldást senki sem ír.
válaszokat köszönöm!
-
Hege1234
addikt
szevasztok
vettem nemrég egy lg 5900rn fejegységet és most hozzá egy (mint utoljára kiderült) 2.0 ás usb-t 4 gb-os datatraveler-t viszont a fejegységben az usb csak az 1.1-et tudja van ehhez valami átalakító ? vagy valami okosság hogy vigye a zenéket ?
köszi előre is !
-
akos86
aktív tag
nekem is ugyan ez a problémám mint az előző hozzászólónak annyi különbséggel hogy hogy világit a kicsi led
kingston 4gb -
degumentes
tag
Hali! Van egy 8Gb kingston pendrive-om amit egyik pillanatról a másikra nem ismer fel egy gép se csak annyit írnak ki, hogy ismeretlen usb-s eszköz. Ezt írja az xp és a win7 is. Mit lehet csinálni vele, gar már nincs, a kis led nem világít rajta!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Synology routerek
- Opel topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kedvenc zene a mai napra
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- További aktív témák...
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest