Új hozzászólás Aktív témák
-
WinZol
aktív tag
-
cigam
titán
Kb 1-2 hónap telt el. Egy veszprémi szátech. boltban, számlát sem kértek, mivel emlékeztek rám (nem sokan kértek tőlük karabíneres pendrive-ot
), ill. az adata élettartam garit ad hozzá. Ők visszaküldték a nagykerbe? distributorhoz?(nemtudom hova, nem is izgat) Ott elbírálták(?), hogy tényleg rossz, és nem én okoztam (fizikai sérülés) a hibát). Aztán ha volt raktáron küldték a cseredarabot, ha nem volt raktáron, meg kellett várni, míg bejön egy szálítmány. Ragaszkodtam a kivitelhez, és színhez.
-
Jarod1
veterán
erre mit mondasz?
Maxell pendrive 4 Gigás, a led nem villog rajta de a gép pittyeg hogy bedugtam valamitDevice Name: +[F:]+USB-háttértár(USB Device)
PnP Device ID: VID = 19B6 PID = 4096
Serial Number: AA04012700007513
Revision: 1100Device Type: Standard USB device - USB2.0 High-Speed
Chip Vendor: (No match record)
Chip Part-Number: (No match record)Product Vendor: USB
Product Model: DeviceTools on Web: (N/A)
-
Gaby90
csendes tag
Szia!
Ha mindent jól csináltam, akkor a program ezt írta ki:
Device Name: +[G:]+USB-háttértár(GENERIC USB Mass Storage USB Device)
PnP Device ID: VID = 0000 PID = 0002
Serial Number: 5&&1DA1084&&0&&5
Revision: 1.00Device Type: Standard USB device - USB2.0 High-Speed
Chip Part-Number: (No match record)Product Vendor: GENERIC
Product Model: USB Mass StorageTools on Web: (N/A)
-
Heavy78
csendes tag
Ugyanez nálam is, csak én a fényképezőmmel vagyok igy. A képek rejtett könyvtárba kerülnek, felmásolás után nem tudok fényképezni. CARD READ ERROR. Ezután formázom az SD kártyát. és utána müködig addig, amig össze nem kötöm a szgéppel. *.ink fájlok jelennek meg a kártyán, valamint a gépen is.
Ez valami virus lehet, találtam egy NEMAD. EXE nevü fájlt, sztem ez az oka mindennek, csak nem tudom leszedni a gépről, a virusirtó sem jelzi ki.
-
Lyyzeg
csendes tag
Köszi a választ, de szerintem nem ez a baj... JPEG-ben ment a gép, meg már nem először raktam át a számítógépbe és eddig nem volt ez a hiba. A "legjobb" az egészben, hogy délután egymás után többször is, mintha mi sem történt volna, felismerte.... Nem tudom mi lehet a baj, csak félek vele fényképezni, mert nehogy az legyen, hogy akkor lesz vége, amikor nem szeretném, vagy már nem tudom lementeni a képeket....
-
pechman8
tag
Az MBAM-ot le akartam tölteni, mert nem ismerem gondoltam kipróbálom. Az Avira Premium (megvettem, nem is ezzel a géppel van gond) blokkolta az oldalt! Ennyit az MBAM-ról a részemről.
Eddig a legsikeresebb felderítő nálam az A-squared Anti Malware. De amint írtam nem talált semmit. Ezért él még bennem a gyanú, hogy hardverhiba... de csak pislákol....
Szóval nem találkozott még más ezzel???
Hát nem is kívánom senkinek...Asszem egy "szervíz" HDD-re felrakom a winXP-t és akkor kiderül.
-
Balu4
csendes tag
A kulcson sajnos semmilyen felirat nincs, nem tudom milyen lehet.
A program az állomásvezérlős sorokon kívül ezeket a sorokat adja:
+[G:](USB Device)
+AuthenTec Inc. AES2810
+USB háttértár
+Generic USB Hub
Az első kettő sorait elküldtem az utolsó kettőben nincs érdemi adat (vendor, model).
Nagyon köszönöm a segítségedet! -
xxmen
tag
Az adatok: (Corsair 16GB GT)
Az usb csatlakozón: G16G, FG29B0229, O9476002-0
Vezérlő chipen: SW3252Q, A600644.1, TAIWAN 8T
Memória IC: Mindkét oldalon
1. Samsung 943, K9HCG08UIM, PCB0, CAJ058P1
2. Samsung 943, K9HCG08UIM, PCB0, CAJ058P1Chip Genius: (Nem látja)
Device Name: +USB HID
PnP Device ID: VID = 04B4 PID = FD11
Serial Number: 5&&13735D69&&0&&1
Revision: (Information not returned)Device Type: Standard USB device - USB2.0 Full-Speed (USB1.1)
Chip Part-Number: (No match record)Product Vendor: USB
Product Model: HIDTools on Web: (N/A)
-
Messi1983
csendes tag
Szia!
Egy kis segítség kéne kolléga!
Pontosan mit csináljak, ha letöltöttem a progit?
Nekem is már minden bajom van a data traveler g2 8 gigásommal! Írást szakítottam meg és már 1 napja szenvedek de nem tudom megcsinálni!
Világít, felismeri, formáz, másol rá rendesen, de ha kiveszem és újra bedugom kitörli a videót!
Hiába másoltam vissza a fájlokat, amit megszakítottam(valami found mappát is említ),
nem megy!
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest