Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heavy78
csendes tag
Ugyanez nálam is, csak én a fényképezőmmel vagyok igy. A képek rejtett könyvtárba kerülnek, felmásolás után nem tudok fényképezni. CARD READ ERROR. Ezután formázom az SD kártyát. és utána müködig addig, amig össze nem kötöm a szgéppel. *.ink fájlok jelennek meg a kártyán, valamint a gépen is.
Ez valami virus lehet, találtam egy NEMAD. EXE nevü fájlt, sztem ez az oka mindennek, csak nem tudom leszedni a gépről, a virusirtó sem jelzi ki.
-
Az MBAM-ot le akartam tölteni, mert nem ismerem gondoltam kipróbálom. Az Avira Premium (megvettem, nem is ezzel a géppel van gond) blokkolta az oldalt! Ennyit az MBAM-ról a részemről.
Eddig a legsikeresebb felderítő nálam az A-squared Anti Malware. De amint írtam nem talált semmit. Ezért él még bennem a gyanú, hogy hardverhiba... de csak pislákol....
Szóval nem találkozott még más ezzel???
Hát nem is kívánom senkinek...Asszem egy "szervíz" HDD-re felrakom a winXP-t és akkor kiderül.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Építő/felújító topik
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- WD Blue SN580 2TB NVMe SSD - garancia
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 340e / RTX 4070Ti S 405e / 5070 280e / 5070Ti 400e / 5080 540e
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest