Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
donpedro13
csendes tag
Üdv
A mai nap folyamán nővérem pendrive-járól nyitottam meg egy dokumentumot, majd némi módosítgatás után menteni akartam. A Word eléggé csúnyán megfagyott, task managerből sem tudtam lelőni. Kb. 10 perc után meguntam a várakozást, és kihúztam az USB csatlakozóból a pendriveot. Ekkor varázsütésre minden megint működött, azonban valami gebasz történt a pendrive-val. Ha bedugom, a Windows szól, hogy a kötet formázatlan, formázni kellene. A formázást viszont nem tudja végrehajtani.Próbálkoztam a HDD Low Level Formatter Tool-lal is, de ez a terv is befuccsolt. A következőt írta ki (kb., nem tudom már szó szerint visszaidézni): The disk can not be formatted, because it has less than 65535 sectors. A Windows-féle lemezkezelőben 8 MB-osnak látja a kötetet.
Valakinek van valamilyen ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Villanyszerelés
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest