Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbilas
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.
Pendrive-ra másoltam át adatokat. a fájlrendszerre nem figyeltem, nem is foglalkoztam vele, hogy talán formázni kellene. Exfat-be van jelenleg. Létrehoztam 2 mappát, oda másolgattam, majd másnap a mappából eltűntek az adatok. Tulajdonságoknál mutatja, hogy x giga adat van rajta foglalt területként.
A kérdésem az lenne, hogy visszanyerhetőek az adatok formázás nélkül? Total commander és sima fájlkezelő nem látja, próbáltam másik gépen sajnos ott is ugyanez a helyzet. Melyik program/fájlkezelőt érdemes megpróbálni ami látja? Vagy ez bukta így?
Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- WD 18 TB HDD GARANCIÁVAL 100%/100%
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest