Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBR1988
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Adott egy 8 GB-os pendrive! A probléma akkor kezdődött, mikor szerettem volna készíteni egy bootolható windows telepítőt rufus-szal. Elkezdte csinálni, majd jött egy szép kis áramkimaradás, mely kb-2-3 percig tarthatott. A gépet újból elindítottam, felállt a rendszer és a sajátgépben az usb meghajtót nem láttam, gondoltam lehúzom és másik portra visszacsatlakoztatom. Ezzel nem is volt gond. A gép észlelte a csatlakoztatást hangjelzéssel, de sajátgépben továbbra sem jelent meg. Eszközkezelő látja, mint usb tároló, a lemezkezelő látja, mint meghajtó, de nem volt hozzárendelve betűjel. Így hozzárendeltem egy "F"-et.
Továbbra is csak a nagy semmi, mire véltem felfedezni, hogy nincs rajta partícionálható terület.
Átléptem a diskpartba, látja, kiválasztható, de méretre csak 0 Byte kapacitást észlel.
Próbáltam törölni, de semmit sem enged. Sem partíciót létrehozni, sem törölni, sem clean opciót.
AOMEI Partition Assistant valamint Partition Magic programok kerültek kipróbálásra, de még csak nem is látják a pendrive-ot.Valakinek valami ötlete esetleg?

A fenti képeket készítettem.
Előre is köszi mindenkinek!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Apple iPhone 16 Pro-Desert Titanium-128GB-Akku:100%-Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.04-ig
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest