Hirdetés
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
GBR1988
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Adott egy 8 GB-os pendrive! A probléma akkor kezdődött, mikor szerettem volna készíteni egy bootolható windows telepítőt rufus-szal. Elkezdte csinálni, majd jött egy szép kis áramkimaradás, mely kb-2-3 percig tarthatott. A gépet újból elindítottam, felállt a rendszer és a sajátgépben az usb meghajtót nem láttam, gondoltam lehúzom és másik portra visszacsatlakoztatom. Ezzel nem is volt gond. A gép észlelte a csatlakoztatást hangjelzéssel, de sajátgépben továbbra sem jelent meg. Eszközkezelő látja, mint usb tároló, a lemezkezelő látja, mint meghajtó, de nem volt hozzárendelve betűjel. Így hozzárendeltem egy "F"-et.
Továbbra is csak a nagy semmi, mire véltem felfedezni, hogy nincs rajta partícionálható terület.
Átléptem a diskpartba, látja, kiválasztható, de méretre csak 0 Byte kapacitást észlel.
Próbáltam törölni, de semmit sem enged. Sem partíciót létrehozni, sem törölni, sem clean opciót.
AOMEI Partition Assistant valamint Partition Magic programok kerültek kipróbálásra, de még csak nem is látják a pendrive-ot.Valakinek valami ötlete esetleg?

A fenti képeket készítettem.
Előre is köszi mindenkinek!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- World of Warships
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- További aktív témák...
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- ELKELT! - 6TB HDD 100/100 - Több darab!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest