Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Doky586
üzenetére
A Yumival nem sikerült, a Win Setup From USB volt a 3. a sorban, amit próbáltam évekkel ezelőtt, és ez megcsinálta. A másolgatós dolog tetszik, ha lesz egy működő penem, kipróbálom, köszi.
Ciccuka:
Jajj, ne legyen már ez is vacak, mint az előző! A 3.0-s kártyaolvasó rendben van vele, akkor inkább a pen a ludas. Vagy nem 100%? Ez egy ASRock Z370 Pro4, bő 1 éves.
King Unique:
Már nem kékhalálozik, egy félrement frissítés okozta, nov-dec. táján játram is a W10 témában miatta. De köszönöm a programot, elspájzolom, mert ki tudja...
Próbáltam kijavíttatni a Windows-zal, de nem oldotta meg. A Rufus-ig még nem jutottam.
Ha maga a pen hibásogott meg, és látszólag sikerül helyre hozni, akkor az mennyire lesz megjavítva? Úgy értem, hogy csak össze lesz tákolva vagy olyan lesz, mint új korában? Az esetleges gariztatás miatt kérdezem. Ha már nem lehet teljes értékű, akkor jobban járnék a garanciával, de ha teljesen kijavítható lehet, akkor fölösleges az a sok ügyintézés.
Igen, azt értem, hogy az X helyére más kell, meg is néztem a lemezkezelőben a pent, de nem mertem belevágni, nincs gyakorlatom az ilyesmiben, jobb, ha fogja a kezem egy szoftver közben.

Köszönöm mindannyiótoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- LEGO klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest