- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
King Unique #4570 üzenetére
Köszönöm szépen, hogy fölhívtad rá a figyelmem!
Nem, kapkodni még véletlenül sem szeretnék, a jó munkához idő kell!
-
C. s.
addikt
válasz
King Unique #4566 üzenetére
Köszönöm szépen a sok segítséget! Még megnézem live Linux-szal, de már nem bízom sok jóban. Nagyon jó leírást készítettél hozzá!
-
C. s.
addikt
válasz
King Unique #4564 üzenetére
Ha jól értettem az angol leírást, akkor nem lett írásvédett.
Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor használtam, és akkor is csak percekig. Nem nyúztam, nem torrenteztem vele, mindig vigyáztam rá, nem dobáltam, nem mostam ki vagy hasonlók.
Fogalmam sincs, hogy a pen meghibásodása idézte elő valahogy azt a kékhalált vagy a W10 hibájából akadt el rajta az írás, mielőtt összeomlott "minden". Fogalmam sincs, hogy a szervizben mit mondanának erre. Az az egy viszont biztos, hogy 1000-2000 Ft-ba biztosan belekerülne, hogy eljuttassam a boltba vagy ahová kell, aztán gondolom, csere esetén is nekem kellene állni a szállítás díját. Plusz a szaladgálás utána. Néztem az árakat, ha megrendelem, 3500-4000-ért házhoz jön az utódja. Még alszom rá.
A másik kérdés az, hogy akarjak-e ugyanilyet. Mert ha ennek a meghibásodása kezdte az egészet, nem szívesen sétálnék bele újra. Tudom, hogy ajánlott példány, de mi van, ha a végefelé már bénábbakat gyártottak.
-
C. s.
addikt
válasz
King Unique #4559 üzenetére
-
C. s.
addikt
válasz
Doky586 #4549 üzenetére
A Yumival nem sikerült, a Win Setup From USB volt a 3. a sorban, amit próbáltam évekkel ezelőtt, és ez megcsinálta. A másolgatós dolog tetszik, ha lesz egy működő penem, kipróbálom, köszi.
Ciccuka:
Jajj, ne legyen már ez is vacak, mint az előző! A 3.0-s kártyaolvasó rendben van vele, akkor inkább a pen a ludas. Vagy nem 100%? Ez egy ASRock Z370 Pro4, bő 1 éves.
King Unique:
Már nem kékhalálozik, egy félrement frissítés okozta, nov-dec. táján játram is a W10 témában miatta. De köszönöm a programot, elspájzolom, mert ki tudja...
Próbáltam kijavíttatni a Windows-zal, de nem oldotta meg. A Rufus-ig még nem jutottam.
Ha maga a pen hibásogott meg, és látszólag sikerül helyre hozni, akkor az mennyire lesz megjavítva? Úgy értem, hogy csak össze lesz tákolva vagy olyan lesz, mint új korában? Az esetleges gariztatás miatt kérdezem. Ha már nem lehet teljes értékű, akkor jobban járnék a garanciával, de ha teljesen kijavítható lehet, akkor fölösleges az a sok ügyintézés.
Igen, azt értem, hogy az X helyére más kell, meg is néztem a lemezkezelőben a pent, de nem mertem belevágni, nincs gyakorlatom az ilyesmiben, jobb, ha fogja a kezem egy szoftver közben.
Köszönöm mindannyiótoknak!
-
C. s.
addikt
válasz
Ciccuka #4546 üzenetére
A Win Setup From USB-vel akartam egy multibootos pent. (Adata UV150, 16 GB, 3.1)
Egy rendszerfrissítés csűrt el valamit még tavaly, azóta már rendben van, stabil a gép.
Tápegység: Seasonic FOCUS Plus 550W Gold (bő 1 éves)King Unique:
Legutóbb szokatlanul sokáig tartott a művelet a Win Setup From USB-vel, valami félremehetett, aztán jött a kékhalál. Nem tudom, mi váltotta ki az egészet. Lehet, hogy az írás körül adódott probléma okozta?
A Tulajdonságokban ezt írja: "Ez az eszköz megfelelően működik". Bármelyik portba dugom, figyelmeztetés jelenik meg a jobb alsó sarokban, hogy probléma adódott ezzel a meghajtóval. (A W10 tudathasadásos?
)
Az illesztőprogram dátuma: 2006. 06. 21.
Az illesztőprogram verziója: 10.0.17763.1
Ez normális? 2006?Épp most másoltam át róla egy Linux iso fájlt, a benne lévő txt olvasható. Ezek szerint az adatok sértetlenek a baleset és többszöri "formázás" ellenére is.
Belevágtam a parancssoros dologba, de megijedtem.
Nem szeretnék tévedésből egy 3 TB-s HDD-t formázni, inkább letöltöm holnap a Rufus-t. Lehet, hogy csak a hétvégén lesz időm megcsinálni. Köszönöm a linkeket!
Ha a kártyaolvasót dugom be (kártyával), nincs figyelmeztetés, tehát azt hiszem, hogy a port a hibáját kizárhatjuk. A tápegységgel eddig nem tapasztaltam problémát, de nem is illene, hogy legyen.
Mindkettőtöknek köszönöm a segítséget!
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
A kedvenc pendrájvomat kinyírta a Windows 10. Éppen Linuxot raktam rá, amikor egy kékhalál magával vitte. A Linux nem bootol be róla, elkezdi, de nem fut végig. Amikor bedugom, látja a Win, a könyvtárak, fájlok is megjelennek, de nem sikerül a formázás. Engedi ugyan, de a végén hibát jelez, és minden marad a régiben.
Életre lehet még kelteni valahogyan? Szinte nem is volt használva. Azt hiszem, még garanciás. Ebben az esetben az érvényesíthető? Bár a legjobb az volna, ha meg tudnám javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- WD Black SN850P 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest