Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- IR fotózás/Infra fotózás
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Ciccuka
üzenetére
A Win Setup From USB-vel akartam egy multibootos pent. (Adata UV150, 16 GB, 3.1)
Egy rendszerfrissítés csűrt el valamit még tavaly, azóta már rendben van, stabil a gép.
Tápegység: Seasonic FOCUS Plus 550W Gold (bő 1 éves)King Unique:
Legutóbb szokatlanul sokáig tartott a művelet a Win Setup From USB-vel, valami félremehetett, aztán jött a kékhalál. Nem tudom, mi váltotta ki az egészet. Lehet, hogy az írás körül adódott probléma okozta?
A Tulajdonságokban ezt írja: "Ez az eszköz megfelelően működik". Bármelyik portba dugom, figyelmeztetés jelenik meg a jobb alsó sarokban, hogy probléma adódott ezzel a meghajtóval. (A W10 tudathasadásos?
)
Az illesztőprogram dátuma: 2006. 06. 21.
Az illesztőprogram verziója: 10.0.17763.1
Ez normális? 2006?Épp most másoltam át róla egy Linux iso fájlt, a benne lévő txt olvasható. Ezek szerint az adatok sértetlenek a baleset és többszöri "formázás" ellenére is.
Belevágtam a parancssoros dologba, de megijedtem.
Nem szeretnék tévedésből egy 3 TB-s HDD-t formázni, inkább letöltöm holnap a Rufus-t. Lehet, hogy csak a hétvégén lesz időm megcsinálni. Köszönöm a linkeket!Ha a kártyaolvasót dugom be (kártyával), nincs figyelmeztetés, tehát azt hiszem, hogy a port a hibáját kizárhatjuk. A tápegységgel eddig nem tapasztaltam problémát, de nem is illene, hogy legyen.
Mindkettőtöknek köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD!
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Nem szeretnék tévedésből egy 3 TB-s HDD-t formázni, inkább letöltöm holnap a Rufus-t. Lehet, hogy csak a hétvégén lesz időm megcsinálni. Köszönöm a linkeket!