Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Ciccuka
üzenetére
A Win Setup From USB-vel akartam egy multibootos pent. (Adata UV150, 16 GB, 3.1)
Egy rendszerfrissítés csűrt el valamit még tavaly, azóta már rendben van, stabil a gép.
Tápegység: Seasonic FOCUS Plus 550W Gold (bő 1 éves)King Unique:
Legutóbb szokatlanul sokáig tartott a művelet a Win Setup From USB-vel, valami félremehetett, aztán jött a kékhalál. Nem tudom, mi váltotta ki az egészet. Lehet, hogy az írás körül adódott probléma okozta?
A Tulajdonságokban ezt írja: "Ez az eszköz megfelelően működik". Bármelyik portba dugom, figyelmeztetés jelenik meg a jobb alsó sarokban, hogy probléma adódott ezzel a meghajtóval. (A W10 tudathasadásos?
)
Az illesztőprogram dátuma: 2006. 06. 21.
Az illesztőprogram verziója: 10.0.17763.1
Ez normális? 2006?Épp most másoltam át róla egy Linux iso fájlt, a benne lévő txt olvasható. Ezek szerint az adatok sértetlenek a baleset és többszöri "formázás" ellenére is.
Belevágtam a parancssoros dologba, de megijedtem.
Nem szeretnék tévedésből egy 3 TB-s HDD-t formázni, inkább letöltöm holnap a Rufus-t. Lehet, hogy csak a hétvégén lesz időm megcsinálni. Köszönöm a linkeket!Ha a kártyaolvasót dugom be (kártyával), nincs figyelmeztetés, tehát azt hiszem, hogy a port a hibáját kizárhatjuk. A tápegységgel eddig nem tapasztaltam problémát, de nem is illene, hogy legyen.
Mindkettőtöknek köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Eljött a Messenger.com vége
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- The Crew sorozat
- OLED TV topic
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Nem szeretnék tévedésből egy 3 TB-s HDD-t formázni, inkább letöltöm holnap a Rufus-t. Lehet, hogy csak a hétvégén lesz időm megcsinálni. Köszönöm a linkeket!