Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Milyen notebookot vegyek?
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
xain
csendes tag
válasz
King Unique
üzenetére
Sikerült, a GPT volt a probléma, átkonvertáltam MBR-re, és egyből jó is lett. Köszönöm a segítséget!

-
King Unique
titán
Windowson pl. ezekkel a módszerekkel lehet lecsekkolni, hogy MBR / GPT partíciós séma szerinti-e a pendrive. Ha esetleg GPT, azt nem biztos, hogy kezeli az autós lejátszó és lehet az lesz a gond. Ha MBR, akkor azt viszont minden további nélkül kellene. Valamint ha olyan fájlrendszerre van formázva, amit kezel a lejátszó, akkor szintén. Ha ezek mind stimmelnek, ellenben mégsem kezeli a fejegység a pendrive-ot, viszont PC-s környezetben megfelelően működik, akkor meg egyértelmű, hogy nem a pendrive, hanem a fejegység a probléma forrása.
-
xain
csendes tag
válasz
King Unique
üzenetére
Üdv!
A fejegység más pendrive-val működik, a pendrive-ot próbáltam PC-ben (Win10), laptopban(Win7), és TV-vel is, minddel megfelelően működött. A DiskPart Clean után a particionálást és a formázást már nem parancssorból hanem lemezkezelőben csináltam.
Amit a végén írtál ez az (MBR / GPT) ezzel viszont már nem vagyok képbe, szóval lehet itt lesz a baj? Hogyan tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Corsair vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest