Hirdetés
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Gaming notebook topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen alaplapot vegyek?
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- Akciókamerák
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jani1909
újonc
Szép napot minden fórumozónak.
Van egy olyan problémám,hogy a 32gb pendrayvot nem olvassa a laptop zenék vannak rajta autórádió olvassa szeretnék zenéket cserélni rajta a laptop látni látja,hogy van de mint korábban szabad foglalt tárhelyt mutatta,most semmi csak van és kész.próbáltam a hibajavítót nem csinál semmit,kb 1 éve írta,hogy javítás szükséges,akkor javított is most ezt írja kerestem de nem találtam rá megoldást.
Minden lehetséges tanácsot kipróbálok.A(z) USB háttértár illesztőprogramjával probléma történt, és újra kell telepíteni azt.
InformatívEszközadatok
Név: USB háttértár
Azonosító: USB\VID_090C&PID_1000\0404060000000105
Hibakód: 10Eszközillesztő újratelepítése Kész
A(z) USB háttértár illesztőprogramjával probléma történt. Lehetséges, hogy az illesztőprogram újratelepítésével megoldódik a probléma.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest