Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
a kérdés akkor merült fel, mikor 3db nagyobb tömörített fájlt (50-600 MB) nem tudtam byte-to-byte visszaolvasni a pendriveról, mert kibukott az SHA256 checknél
Akkor néztem meg H2testw-vel, majd Sentinel és utána Checkflash
H2testw lehet, hogy nem olyan alapos a szektorok állapotát nézve
Talán a Sentinel újrainicializálás megoldotta, ezért ment végig a Checkflash is normálisanAz írás+olvasás teszt szintén jól lefutott bár 1 hibát dobott
A kérdés, hogy pendrivenál mennyi tartalék szektor van?
Illetve, mivel nincs SMART, merjem-e használni?
Kingstonra most hogy van a gari?
ha náluk RMA-zok közvetlenül, akkor kell számla vagy élettartam gari van?
~2 éve lett véve, de nem tudom hol, mert én csak kaptam egy munka miatt tavasszal
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tesla topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Eladó bontatlan Kingston NV3 1TB NVMe SSD
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest