Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- 3D nyomtatás
- Nem lesz tükör a Gigabyte 240 Hz-es WOLED panellel szerelt monitorából
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fishor
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Szia!
Egy Snasdisk Extreme Cruzer 3.0 32gb-os Pendriveről van szó. És jelenleg nem teszteltem programokkal, csak a total commanderrel, vagy épp a sajátgépes másolásoknál amit ír sebességet azt írtam le. Megpróbáltam, hogy a gépre mentettem róla mindent (12 giga adat volt rajta) aztán újraformáztam NTFS 64 kbyte os egységben és visszamásoltam rá az adatokat amik egyébként 1-2 gigás filmek. Korábban ( pár héttel ezelőtt) még 80-90 Megás sebességgel tudtam rárakni a filmeket, most viszont 39-42 mega között megy. Ami érdekes, hogy amikor a gépre másoltam az adatokat akkor is ennyi volt (stabilan) a sebesség és amikor visszamásoltam rá akkor is, ezért egyre erősebb a gyanúm, hogy esetleg a win 10 driverrel lehet gond, vagy az usb 3.0 porttal, de nem tudom mi szabályozhatja le ezt. Csak azt tudom, hogy a win 10 hajlamos frissítgetni, mókolgatni anélkül is hogy engedélyt kérne bármire is.
Le is teszteltem most, bedugtam a hátsó usb 3.0 portba és ott hozta a 90 körüli sebességet. Akkor csak az előlapi 3.0-val van a gond, de nem tudom mi lehet. Annak más drivere van mint a hátsónak?Üdv: Fishor
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- WD Ultrastar 18TB SATA 6Gb/s HC550 bontatlan, garis!
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs