Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Dell notebook topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- ASUS notebook topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Karácsonyra kaptam egy bontatlan Sandisk Extreme Go USB 3.1 64GB-os pen drive-t. Mai napon fogta magát és nem akar működni. Nem kap áramot (csúsztatón van kék fénykibocsátás csatlakoztatáskor, de az sincs). Bárhova bedugom semmi.Mozgattam semmi.
Több gépben is volt alkalmam próbálni de semmi. Nagyon fontos anyagok vannak rajta. Menthető ez valahogy?

Ebay-ről rendeltem, egy sokak által ismert személytől szóval. Most vagy kifogtam egy selejtes darabot vagy fos a márka. Egy régi fos Kingston-om tökéletesen működött eddig ami vagy 5-6 éves.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2db WD Purple 3TB HDD (WD30PURX) - 100/100% Kondíció, Hibátlan!
- WD Red 3TB NAS HDD (WD30EFRX, CMR) 98% kondíció
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Purple 6TB - WD63PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletre BankMentes ASUS ROG Zephyrus G16 (2025) GU605CR QR110W
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest