Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Akciókamerák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leki78
tag
Van egy Kingston datatraveler 64GB-os pendriveom ami már a sorban a 3. mert garanciában ahányszor küldenek bontatlan csomagolásút azt én nem tudom NTFS-re formázni. Windows nem tudta befejezni a formázást hibaüzenettel jutalmaz. Én csinálok valamit rosszul vagy ennyire szar ez a széria? Próbáltam már a HP USB Disk... programmal illetve a Convert h: /FS
TFS paranccsal, de nem jártam sikerrel. Az utóbbi paranccsal több órás kínlódással megcsinálta ntfs-re , de így 20gb helyem lett rajta és nagyon lassan olvasta be. Utána sima formázási kísérlettel a hiba ugyanaz. Van valami ötlete valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TFS paranccsal, de nem jártam sikerrel. Az utóbbi paranccsal több órás kínlódással megcsinálta ntfs-re , de így 20gb helyem lett rajta és nagyon lassan olvasta be. Utána sima formázási kísérlettel a hiba ugyanaz. Van valami ötlete valakinek?