Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lrdr
csendes tag
Sziasztok!
Nálam kártyaolvasó/memóriakártya probléma ütötte fel a fejét, remélem belefér a topicba.
Egy fényképezőgépben használt 2GB memóriakártyáról van szó, amiről a kártyolvasóba dugva, msn-en keresztül közvetlenül akartam elküldeni egy fájlt, vágólapon keresztül.
A meghajtó TC-ben és utána intézőben is meg volt nyitva, mivel a TC kicsit ráfagyott, mikor a windowsos automatikus lejátszásra Mégse-t nyomtam. Ctrl-C megvolt, majd Ctrl-V-re a fájl még beillesztődött,de az átvitel nem indult el, és kaptam egy "Nem sikerült a késleltettett írás..." bubit jobb lenn-pedig semmiylen formában nem távolítottam el.. (Eközben a TC-t még nem lőttem le feladatkezelőből, de nem is értem: mit akart írni?!? Talán thumbs.db-t frissített volna az intézős megnyitás okán?
).Mindezek után a rendszer és a fényképezőgép is a kártyát formázatlannak látja, RAW fájlformátummal.
Talán mondanom sem kell, hogy _nagyon_ nem akarom leformázni mivel tartalmaz még el nem mentett fotókat, kérlek segítsetek, milyen programmal lehelhetném életre?Kösz
LaC
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
).
LaC