Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS notebook topic
- Notebook hibák
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok. A másik topikban már feltettem a kérdést, de azt zárták.
Egy igen érdekes problémával találtam szemben magamat.
Új 16GB Lenovo pendrive az usa-ban vásárolva. Kint kibont, bedug, laptopon vista felismeri, képek rámásolva, visszaolvasás rendben.
Hazajövetel után viszont nem lehet leszedni az adatokat. A könyvtárszerkezet látszik, viszont valami megsérülhetett mert a fájlok többszörösen "vannak rajta" és majdnem mind hibás. (Összesen kb 30 kép nézhető a több ezerből.) Ezen kívül a könyvtárak is többször vannak meg egymás alatt. Összességében 500GB körülinek látszik a pendrive, ami ugye lehetetlen.
A két alkalom között nem volt gépben, a pendrive kupakja végig rajta, külsérelmi nyom nincs.
Azóta több gépen, több különböző oprendszerrel megnéztem, de mindenhol ugyanaz a probléma.
A fő probléma nem az, hogy esetleg ki kell kukázni az új pendrive-ot, hanem az hogy a képek tőlem több mint 10'000km-re vannak és akkora a kérdéses mennyiség, hogy email-ben ugye nem megoldható.
Mivel a korábbi kérdésemre nem jött semmi válasz, ránéztem adatmentő programokkal is és sikerült kb 200 képet visszahozni a több ezerből, a többivel nem tudtak mit kezdeni, mert értelmetlen karakterlánc volt még a fájlok nevei is.
Valakinek valami ötlet? Egyáltalán hogy és mi sérülhetett meg, ha nem volt gépben?
Így néz ki: kép
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest