- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sema1985
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 8 Gb EMTEC márkájú pendriveom. Megpakoltam egyszer adattal,majd azt később le akartam törölni. Csak egy részét sikerült. ??? Megformáztam már gyorsan, meg hosszasan is FAT32-es, de nem törlődött le. Ezt több gépen eljátszottam és mostanra már ott tartok, ha rákötöm a gépre (bármelyikre) akkor felismeri, de ha akarok valamit rátenni, akkor azt Írja ki, hogy nincs ilyen meghajtó...
Most már ha meg akarom formázni, el se kezdi és azt Írja ki, hogy a Windows nem tudta befejezni a formázást. Szerintetek mi baja lehet? Lehet, hogy valami programmal meg lehet még flashelni. Kérlek segÍtsetek. Nagyon köszönöm előre is. Üdv: Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Kutya topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung Evo 840 250GB 2,5" SATA SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest