- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Egér probléma
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
válasz Pioneer #2202 üzenetére
Nem vitázni akarok, ezért írtam offban.
Elhiszem hogy fémből van az egész, ha a saját kezedben fogod, a gyártó marketingjének nem hiszek, szoktak ferdíteni.
Ha a méret számít, persze hogy kisebb, mint egy 2,5-es ssd, de ezt is leírtam.
Az usb 2-t nem tudom minek hozod fel, ott nem játszik a 440 MB/s sebesség. A tévéhez filmet lejátszani meg is nem kell ilyen sebesség, fél árban lehet venni 256-os pendriveot.
Azért a normálisabb ssd-kre is kapsz 5 év garit.
Egy hete vettem 31 ezerért Crucial MX500 1TB ssd-t, 5 év garral, a fórumban a legajánlottabb, szóval nem épp a legalja...
Nem tudom a pendrivokra mennyi a TBW, sehol nem láttam még erre hivatalos spect. De lehet hogy egy ssd jobban bírja.
De még egyszer: mindenki vegyen azt ami a saját felhasználására kell. Ha gyors, kicsi kell, és a pénz is megvan rá, akkor ez a tuti vétel. -
zzolika
aktív tag
Fele ennyiből ssd-t veszel, ami lehet tovább bírja az írást. Vagy 30k-ból akár 1 TB-os ssd-t. Külső házzal az ssd méretre nagyobb mint egy pendrive, de kinek mi a preferenciája. A sebességek tényleg jók.
A kép alapján nekem egy szokásos fekete műanyag izének néz ki, nem cink (fém) ötvözetnek. -
zzolika
aktív tag
válasz Multibit #2193 üzenetére
Köszönöm. Lehet az én régi lapom ennyit tud. Az is lehet egy régebbi/újabb driverrel javíthatóak lennének az eredmények, de nagy változás szerintem nem lenne, ezért nem érdemes 10 verziót végig próbálnom.
Majd letesztelem másik gépben is ha hozzájutok, bár amihez hozzáférek azok sem sokkal modernebbek, nagy eltérés nem hiszem hogy lesz. -
zzolika
aktív tag
válasz Multibit #2191 üzenetére
Ez igaz, más verzió mást hozhat ki, én csak letöltöttem a legújabbat, azzal néztem. De a 6.02-es sem hoz jobbat.
#2129: mérése szerint 138/38
Valami drivert kéne felraknom, vagy nem felraknom? Az alaplapi usb driver fent van, lehet ez kavar be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Egér probléma
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ASUS ROG Ally
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest