Új hozzászólás Aktív témák
-
XIII Ramses
aktív tag
Vettem egy ilyen ketyerét. A sebessége hasonló, mint a datatraveler max. Egyenlőre ajánlottnak néz ki.
-
XIII Ramses
aktív tag
válasz
nickedez89 #2657 üzenetére
Szia! Sajnos így semmi értelme teszteredményeket kirakni, mert köze nincs a valósághoz. Valódi másolást mutass, ha tudsz legalább 30 GB-os fájlról, 50%-on túl. Köszi
Mondjuk így. -
XIII Ramses
aktív tag
Sziasztok!
Silicon Power b07-ről tudunk valamit, írási sebesség tekintetében? -
XIII Ramses
aktív tag
Sziasztok! Újabb elrettentő borzalomról szeretnék beszámolni:
Vettem egy Patriot Supersonic Rage Lite 64GB pent. Azt hittem, hogy az ADATA UV150-et nem lehet lekörözni, de sajnos le lehet. 5GB nagyságú fájl másolása: 7perc 51 mp....
Azt hiszem mást ide nem kell írni...Ja és 980 Pro 1TB-ról másoltam...
Szeretnék érdeklődni, hogy létezik "gyors" pen a Transcent-től a 920-on kívül? -
XIII Ramses
aktív tag
Nem voltam rest, és lemértem:
9.95 GB-os fájl 15:33 perc.
Ez 10,92MB/s átviteli sebesség.
15 éve volt már ilyen drájv nem -
XIII Ramses
aktív tag
Régebben is volt róla szó, hogy ezek a szintetikus tesztprogramok nem sokat érnek. Ez nálam újfent bebizonyosodott.
Vettem egy Adata UV150 128 gb pent.
Ezt az eredményt hozta. Ami nem is lenne igazán rossz.
De.
Amit a való másolásnál művel (több gépen, több porton is) az katasztrófa! Mutatom:
Kezdi 60 MB/s al néhány másodpercig, majd leesik nullára, ott van kb 6-8 másodpercig, majd felszalad megint 60-ra 1 másodpercre, majd megint leesik nullára, ée igy tovább. Egy 15 GB-os film másolása kb 40 perc...
És ez egy ajánlott pendrájv. Megérett a világ a pusztulásra...
Gyerekek. kupakos drájv leddel, és gyors is legyen, az csak kettő van: Patriot supersonic rage pro, vagy Corsair voyager gtx. Slussz...
A datatraveler max gyors, de ettől a kidugós háztól herótom van... Szét fog esni a kezemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Politika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest