Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
CPT.Pirk #35640 üzenetére
És kb. a legxarabb fényképező is jobb képet csinál, mint a "legjobb" telefon. Nem véletlen akkora a méretük. És egy 5-6ezer forintos mp3 lejátszó is jóval tovább bírja szuflával, mint bármelyik okostelefon, és a legtöbb esetben jobban is szól....
Jah, és karórát is használok (sőt, jónéhány órát áruló bolt működik a mai napig, és asszem gyártják is az órákat az óragyártók (
), valszeg nem véletlenül). De ha nézelődünk az utcán jövő-menő embertömegben, ott is elég sok embert látunk karórával (sok esetben épp egy okostelefont tartva az órás kezében
, de vmilyen telefonja tuti van mindegyiknek)
Ez az olyan, mint a karóra, gyak. értelmetlenné vált. dolog sztem inkább a tízenéves ("fércbukker"
) korosztálynál dívik, akik filmet is telefonon néznek (soha nem bírnék megnézni egy filmet telefonon, pedig eléggé filmfan vagyok, persze lehet hogy pont ezért, meret engem tényleg érdekel is a film
). Vagy épp egy telefonnal akarják leforgatni életük oscaros filmjét (persze "jutyúbra" felrakni poénvidejót tökéletes egy telefon is, de ahhoz se kell "ájfón").
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Linux kezdőknek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Yettel topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest