- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Szab1990 #443 üzenetére
Igazából ha azóta használod akkor most se lesz baja. De biztos ráférne egy alapos takarítás. 3-5 fokot is jelenthet, de ha durva a helyzet akkor többet is. A házvetiknél meg az a lényeg, hogy ne egymás ellen dolgozzanak, hanem áramoltassák a levegőt a házban elölről hátra.
(#445) Krisinto: a pénzköltést hagyjuk arra az esetre ha más nem jön be
Ellenben igazad ven, mert épp most akarom eladni a ac freezer 64 promat
CSak sajna ez am2 lefogató. -
JoolsNOS
veterán
válasz
jblgti38 #431 üzenetére
A terhelés utáni hőmérséklet kb 1-2 mp után 10-15 fokot eshet, tehát nem tudsz nézni. És igen ha nem ismeri fel az alaplapot akkor amiatt lehet fals az eredmény.Ugyanis a magok hőmérséklete a prociszenzor alapján jön, a proci kupakhője meg elvileg a lap alapján.
Hopp most látom megoldódott.
-
JoolsNOS
veterán
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Dr. Romano #381 üzenetére
A furmark vitte 62ig
Azt kérdezem, hogy van e valami más ami feljebb viszi?
De elvileg nincs, mert amit eddig ajánlottak az vagy ugyanaddig vagy lejjebb vitte csak.
köszi amúgy.bognar110: a lényeg a pasztázásnál, hogy keveset rakj rá, és azt húzd le mondjuk valami lappal (pl plasztikkártya) ami rajta marad az bőven elég. Figyelj, hogy mellé ne menjen, mert vezetheti az áramot.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
A videókártyát furmarkal lehet a legjobban felmelegíteni? Mert akkor frankón műxik a gyári hűtőm: 1920 4*élsimítás, emelt órajelek a kártyán, extrem burn teszt, a 4. perc után beáll a hőm 62 fokra a 9600gt-n. Hűtő 35 helyett 39%on.
Valamivel jobban lehet stresszelni, vagy legyek büszke a hűtőmre? -
JoolsNOS
veterán
hi!
Na ezt a topikot kerestem (uh másikban is feltettem ezt a kérdést bocsi, csak válasz nincs még)
Tehát ma cseréltem alaplapot! Gigabyra. Eddigi alapokkal a hőmérsékletek nagyjából rendben voltak mindig! Viszont most a procira 81 fokot ír everest, miközben a magok csak 40 fokosak szintén everestben. Viszont a bios a cpu hőmérsékletre 40 fokot ír ha újraíndítok. A hűtőm ezer fordulat alatt marad! Illetve biosban 70 fokra van állítva a riasztás. Akko elvileg az everest mutat rossz értéket? Illetve az alaplap küldd rossz jelet?
kösz -
JoolsNOS
veterán
válasz
sultansmith #249 üzenetére
Azért is vigyázni kell a mennyiséggel, mert a paszta elvileg vezeti az áramot is. (ezt egyszer olvastam még egy újságban régen) Ugyhogy ha megy mindenhova akkor kis zárlatot is okozhat. Asszem
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Na most nincs semmi problémám jelenleg
csak egy kicsit érdeklődnék.
A speedfan progiban érdekelne hogy a temp2 és a temp 3 hőm az mi? Mert főleg a temp 3 érdekes adat
A temp1 a proci az tiszta (azért ilyen alacsony mert megy a cool n quiet).Köszi a hsz-eket (ha lesz)
ui: szóljatok ha nem működik a link -
JoolsNOS
veterán
Köszönöm a válaszokat!
Ahogy néztem a mobilrackból kiszedett ventit rá tudom csavarni féligmeddig. Az is leviszi 60 alá. -
JoolsNOS
veterán
Na megtaláltam a problémát: van egy kis fekete hűtőborda az alaplapomon, ha ezt hűtöm máris 50 fok lesz.
A gond a következő: ez a hűtés kézből történt elég bonyolult kézmozdulatokkal, mert a bordát szinte teljesen eltakarja a 9600gt-m.
Ötletek?
Köszi -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Ha vki ráér pillantson erre lécci!
A gép: m2n alap, 5600+dual amd proci, 9600 gt gs, most dobtam a procira egy arctic cool 64 pro-t. De az "MCP" ami előtte 70 fok körül volt most 80 lett. Kérdés: miez, és hogy lehetne lecsökkenteni. A ház teljesen nyitott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megújult a PROHARDVER!
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest