Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4v3
őstag
UP!
Egyébként utánanéztem bareboneoknak és amit találtam normális AMDs, az a Shuttle Spacewalker SN41G2V2 volt (brutto 70e) -
D4v3
őstag
Hi!
Kéne egy kis help. A tesóm megkapja a mostani gépem (shuttle ak37/gt alaplap + monitor + ház), és én meg szeretnék 1 barebonet amibe a mostani gépből átmenne egy 2600+os proci, 512 kingmax ram és egy Sapphire 9600xt. Abban kérnék segítséget, hogy az ő gépébe milyen cuccok menjenek (ő inkább netezik + sims1, sims2vel játszik szal nem kell csúcsgép). Én egy olyan 2000+os AMDre, 512ramra és egy ATi 9200 videókártyára gondoltam. Ha valakinek van jobb ötlete pls írja le!
Abban is kéne help, hogy milyen barebonet vegyek, ami AMDs és e mellé gondoltam, hogy vagy 1 crt monitor (talán samsung 793mb??) vagy valami jó TFTt, ami jó játékra is (pl. CS). Ebbe a gépbe mehetne még 1 dvd író, ebből sztem pionner 108D lenne a jó választás, de várom a ti véleményeteket is.
Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest