Új hozzászólás Aktív témák
-
D4v3
őstag
UP!
Egyébként utánanéztem bareboneoknak és amit találtam normális AMDs, az a Shuttle Spacewalker SN41G2V2 volt (brutto 70e) -
D4v3
őstag
Hi!
Kéne egy kis help. A tesóm megkapja a mostani gépem (shuttle ak37/gt alaplap + monitor + ház), és én meg szeretnék 1 barebonet amibe a mostani gépből átmenne egy 2600+os proci, 512 kingmax ram és egy Sapphire 9600xt. Abban kérnék segítséget, hogy az ő gépébe milyen cuccok menjenek (ő inkább netezik + sims1, sims2vel játszik szal nem kell csúcsgép). Én egy olyan 2000+os AMDre, 512ramra és egy ATi 9200 videókártyára gondoltam. Ha valakinek van jobb ötlete pls írja le!
Abban is kéne help, hogy milyen barebonet vegyek, ami AMDs és e mellé gondoltam, hogy vagy 1 crt monitor (talán samsung 793mb??) vagy valami jó TFTt, ami jó játékra is (pl. CS). Ebbe a gépbe mehetne még 1 dvd író, ebből sztem pionner 108D lenne a jó választás, de várom a ti véleményeteket is.
Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest