- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3,6 GHz fölé kúszott a Galax GeForce RTX 5090D GPU órajele
- HP EliteBook / ZBook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4v3
őstag
UP!
Egyébként utánanéztem bareboneoknak és amit találtam normális AMDs, az a Shuttle Spacewalker SN41G2V2 volt (brutto 70e) -
D4v3
őstag
Hi!
Kéne egy kis help. A tesóm megkapja a mostani gépem (shuttle ak37/gt alaplap + monitor + ház), és én meg szeretnék 1 barebonet amibe a mostani gépből átmenne egy 2600+os proci, 512 kingmax ram és egy Sapphire 9600xt. Abban kérnék segítséget, hogy az ő gépébe milyen cuccok menjenek (ő inkább netezik + sims1, sims2vel játszik szal nem kell csúcsgép). Én egy olyan 2000+os AMDre, 512ramra és egy ATi 9200 videókártyára gondoltam. Ha valakinek van jobb ötlete pls írja le!
Abban is kéne help, hogy milyen barebonet vegyek, ami AMDs és e mellé gondoltam, hogy vagy 1 crt monitor (talán samsung 793mb??) vagy valami jó TFTt, ami jó játékra is (pl. CS). Ebbe a gépbe mehetne még 1 dvd író, ebből sztem pionner 108D lenne a jó választás, de várom a ti véleményeteket is.
Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- OLED TV topic
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Nintendo Switch
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest