Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Pont fentebb vetettem fel hogy az egészségügyi termékekre(mint pl fülhallgató) higiénikai okokból másfajta szabályok vonatkoznak mint pl PC alkatrészekre a felbontást követően. Amennyire tudom ez egész EU-ra vonatkozik.
Amúgy szerintem valami félrement a kommunikációban, hisz garanciális feltételeik szerint maga a javítás költségét vállalták volna, hogy ha bebizonyosodik hogy gyártási hiba van, amely esetben az újra házhoz szállítás költségét is állják a saját papírjuk szerint.
Persze az Ő vizsgálataik szerint.
Aztán kellett volna a PP-nek bemutatni a számlát a visszaküldés posta díjáról ami esetben eddig a PP visszafizette volna.Csak kérdés hogy a bevizsgálásuk mennyire őszinte, az ilyenekben sose bízom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gumi és felni topik
- OTP Bank topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest